""
""

Kubanj nije uspeo da spreči juriš Konjušara, Krasnodar blizu Evrope

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.04.14. | 18:14

Tošić strelac i asistent, sjajni golovi u današnjim mečevima ruske Premijer lige

Krasnodar je pobednik dana u Rusiji, ne samo da su Bikovi preokrenuli rezultat protiv Dinama iz Moskve, 1:2 (1:0), već je i Rubin porazio Spartak, tako da su sada na samo bod od kvalifikacija za Ligu Evrope.

Stvari su krenule loše po njih u glavnom gradu kada je Kokorin zatresao mrežu posle lošeg istrčavanja golmana. Kozlov je odredio dalji tok utakmice crvenim kartonom na samom početku drugog poluvremena. Gosti su preuzeli inicijativu i u 73. minutu je došlo do izjednačenja, strelac je bio Širokov, a asistent Žoazinjo. Onda je usledio najverovatnije gol kola, Širokov je petom odigrao do Pereire, Urugvajac je odložio do Labordea koji je levom nogom sa ivice kaznenog pogodio unutrašnji deo stative. Kolumbijac je do kraja meča uspeo da zaradi i crveni karton zbog neopreznog starta.

Izabrane vesti

Spartak rizikuje svoje mesto u Evropi sledeće sezone, Moskovljani su poveli sjajnim golom Movsisjana, ali njegovu majstoriju anulirao je Beograđanin Dević, a Prudnikov je u drugom minutu nadoknade posle odličnog duplog pasa savladao Dikana za 2:1 (0:0).

Armejci još marširaju na titulu, Cuber je načeo Kubanj uz pomoć protivničkih igrača, onda je Bugaev ostavio svoju ekipu na cedilu kada je pre odlaska na odmor napravio penal i dobio crveni karton, Dumbija je bio siguran izvođač sa bele tačke. Kozaci nisu odustali od ofanzivne igre, ali su i za to kažnjeni, Bazeljuk je uzeo loptu na svojoj polovini, odigrao do Tošića koji je povukao loptu sve do protivničkog šesnaesterca i onda odigrao na stranu do igrača koji je i započeo akciju, Bazeljuk je gađao i pogodio dalji ugao. Nokautirani protivnici više nisu pružali otpor i bivši igrač Partizana je posle duplog pasa sa Dumbijom postavio konačan rezultat ove utakmice 0:4 (0:2).

PREMIJER LIGA RUSIJE - 26. kolo

Petak:

Amkar Perm - Ural 0:2 (0:0)
/Manucarjan 67, Kozin 83/

Subota:

Tomsk - Krila Sovjetov 2:0 (2:0)
/Sabitov 28, Holenda 31/

Lokomotiva - Terek 2:1 (0:1)
/Pavljučenko 72, 79 - Ailton 30/

Anži - Zenit 1:2 (1:1)
/Smolov 29 – Rondon 9, Dani 69/

Nedelja:

Rubin Kazanj - Spartak Moskva 2:1 (0:0)
/Dević 68, Prudnikov 90+2 - Movsisjan 57/

Dinamo Moskva - Krasnodar 1:2 (1:0)
/Kokorin 27 - Širokov 73, Laborde 80/

Kuban - CSKA Moskva 0:4 (0:2)
/Cuber 39, Dumbija pen 45+1, Bazeljuk 50, Tošić 66/

Ponedeljak:

17.00 Volga - Rostov

(FOTO: Action images)


tagovi

Zoran TošićSpartak MoskvaRusijaRubin KazanjPremijer ligaKrasnodarJura MovsisjanEvropaDumbijaDevićCSKA Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara