Kuća gori, a za vatrogasca zovu Venturu ili Stramaćonija?!

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.04.18. | 17:09

I dalje ima ko će ih zaposliti

U trenucima kada gori kuća, u Udinezeu razmišljaju da za vatrogasca pozovu Andrea Stramaćonija?! Jedan od najprecenjenijih trenera današnjice bi mogao da se vrati na klupu Zebreti sa Frijulija.

Udineze se nalazi u katastrofalnoj seriji od devet poraza i trener Masimo Odo će biti smenjen ako i večeras izgubi u Napulju. A velika je verovatnoća da će se to desiti...

Izabrane vesti

Prethodnih dana se kao Odov naslednik pominjao Đampjero Ventura, a sada je u prvi plan iskočio Stramaćoni. Prvi je prilično nepopularan u Italiji posle fijaska sa reprezentacijom, dok je drugi u velikom padu karijere koja se pokazuje kao precenjenom.

Stramaćoni je letos sa gomilom pomoćnika došao u Spartu iz Praga za bogat dvogodišnji ugovor, ali je smenjen na sredini sezone zbog očajnih rezultata. Pre toga je imao i loš period u Panatinaikosu u koji je došao baš iz Udinezea. Na Frijuliju je proveo jednu sezonu i završio sezonu na 16. mestu. Očigledno da je zadržao dobar odnos sa sa čelnicima Udinezea čim opet razmišljaju o njemu.

Stramaćonijeva trenerska zvezda je zasijala u mlađim kategorijama Intera kada je sa omladincima osvojio titulu prvaka Evrope što ga je preporučilo da kao privremeno rešenje uskoči na klupu prvog tima umesto smenjenog Klaudija Ranijerija. Izdržao je godinu dana, beležio slabe rezultate i potom je smenjen...

(FOTO: Action images)


tagovi

Andrea StramaćoniĐampjero Ventura

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara