Lakši raspored obavezuje Čuku

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.08.18. | 12:37

Brđani večeras na premijeri trećeg kola Superlige dočekuju Mačvu

Čukarički je dobro startovao u novoj sezoni. Posle remija na domaćem terenu protiv Zemuna (1:1), ostvarena je pobeda protiv Rada u gostima (3:0). Dosadašnji učinak Brđani su odavno arhivirali, u mislima im je samo predstojeći duel protiv Mačve, koji je na programu večeras, uz direktan prenos na TV Arenasport.

Jedan od onih koji su postali nezamenljivi u startnoj postavi je desni bek Miladin Stevanović. Nekadašnji igrač Partizana i Kajzerija za Čukarički je debitovao 17. februara ove godine, upravo protiv Mačve u Šapcu (2:0).
"Rezultat govori da je to bila laka pobeda, ali nije bilo tako. Sećam se naravno te utakmice, Mačva je imala opasnog Matića u špicu. Sada je tu Gigić, doveli su još pojačanja u napadu, po bokovima su veoma brzi Gemović i Gavrić... Neće biti lako, ali ako u meč uđemo sa istim pristupom kao protiv Rada biće nam mnogo lakše da dođemo do trijumfa. Potrebno je samo da koristimo šanse koje budemo imali", rekao je Stevanović, koji se potom kratko osvrnuo na prva dva kola:
"Možda rezultatima i sa četiri boda ne mogu da budem skroz zadovoljan, ali igrom svakako mogu. Mogli smo da dobijemo i u utakmici protiv Zemuna, sticajem okolnosti nismo. Uvek je prvo kolo nezgodno, ni mi se još nismo skroz upoznali, došao nam je novi trener, ali već u drugom meču je bilo odlično, video se napredak u igri. Mislim da će to iz utakmice u utakmicu biti još bolje. Svesni smo toga da imamo nešto lakši raspored na početku šampionata, to moramo da iskoristimo i da osvojamo što više bodova".

Izabrane vesti


tagovi

Miladin StevanovićMačva Šabacsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara