""
""

Lane Jovanović: Mitrović će već u 25. godini igrati za Mančester Siti ili veliki nemački klub!

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.03.14. | 17:55

"Kada sam ja imao 25 godina došao sam u Standard, a prethodno sam već igrao za Vojvodinu, Šahtjor i Lokomotivu iz Moskve", rekao je bivši as Anderlehta

Jedni ga kritikuju i kude - drugi ga hvale i vide u njemu "zlatnu koku" koja će se Anderlehtu isplatiti višestruko, a Aleksandar Mitrović golovima svima stavlja do znanja da i ova sezona može biti njegova. Do sada ih je postigao 11, poslednji minulog vikenda, kada je doneo pobedu nad Genkom rezultatom 2:0, a čovek koji je u Belgiji prošao sito i rešeto - Milan Jovanović, mladom i talentovanom golgeteru predviđa blistavu budućnost. 
"Verujte mi, dolazak Mitrovića u Anderleht je pun pogodak", rekao je popularni Lane za belgijski Nieuwsblad, a zatim nastavio:
"Kada sam ja došao u Standard 2006. godine, imao sam 25 godina i igrao sam za Vojvodinu, Šahtjor i Lokomotivu iz Moskve. U 25. godini Mitrović će igrati za Mančester Siti ili neki veliki nemački klub. On je pravi golgeter, strah i trepet za protivničke odbrane".

Sveže penzionisani srpski internacionalac je ovu tvrdnju potkrepio sa nekoliko činjeničnih podataka.
“Nikada ne možete biti sigurni 100 odsto, ali eto, tako sam predvideo kako će ići karijera Romelua Lukakua. Mitrović je drugačiji, još uvek nije uspeo da pokaže sve što zna, ali je jako sposoban igrač", zaključio je Jovanović.

Izabrane vesti

(FOTO: Action Images)


tagovi

Župiler Pro ligaMilan JovanovićEvropaBelgijaAnderlehtAleksandar Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara