"U PSŽ kao da je samo igrao - kolo"
"U PSŽ kao da je samo igrao - kolo"

Las Palmas otpao, Hese je između Rome i Liverpula!

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.01.17. | 16:11

Vučica poslala izaslanika da ispregovara dolazak španskog krilnog napadača, ali ni Redsi neće odustati tako lako

U PSŽ kao da je samo igrao - kolo

Priznao je prvi čovek Pari Sen Žermena, katarski milijarder Naser Al Kelaifi da je klub napravio veliku grešku što je iskeširao 25.000.000 evra za transfer Hesea Rodrigeza, a nepunih šest meseci kasnije uslediće i rastanak. 

Izabrane vesti

Nekadašnji krilni napadač Real Madrida mogao bi da bude u centru pažnje kupaca tokom januarskog prelaznog roka. A, iako se pominjalo da je Hese već dogovorio prelazak u Las Palmas na pozajmicu do kraja, sezone, italijanski mediji javljaju da je taj posao propao i da su se otvorila neka druga vrata. 

Rimski Korijere piše da je Roma ozbiljno zagrizla i da je već poslala svog čoveka u Pariz kako bi ispregovarao eventualni posao. Razlog zašto se Vučici žuri jeste taj što će trener Lučano Spaleti ostati bez Mohameda Salaha zbog Kupa afričkih nacija (14. januar - 5. februar), odnosno tokom perioda kada se Egipat bude takmičio. Zato Roma gleda da ekspresno „zakrpi“ rupu, a Hese je viđen kao idealno rešenje u ovom trenutku. 

Mada se ne ističe kakva bi formula bila, pretpostavlja se da bi Roma išla na opciju pozajmice, uz eventualno ubacivanje otkupne klauzule, ukoliko Španac bude zadovoljio svojim igrama do kraja sezone. Ali, Roma će imati i jaku konkurenciju u Liverpulu, koji takođe gleda nekada veliku nadu Kraljevskog kluba. Time bi Jirgen Klop želeo da pojača konkurenciju u ofanzivnom redu, za nastavak sezone koji bi mogao da donese i veliku bitku za titulu šampiona Engleske. 

Hese je ove sezone odigrao tek 14 utakmica u svim takmičenjima i bio strelac u dva navrata. Samo dva puta utakmice je počeo kao starter. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaSerija ARomaPrimeraPremijer ligaPari Sen ŽermenLiverpulLiga 1Las PalmasItalijaHese RodrigezFrancuskaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara