Lautaro obradovao Interiste, ali pred Spaletijem je veliki posao (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.08.18. | 22:39

Lion bio bolji rival, ali je Argentinac rešio pitanje pobednika

Inter još nije završio sa sklapanjem ekipe za novu sezonu, ali  trener Lućano Spaleti polako, ali sigurno sklapa kockice. To je pokazao i duel sa Lionom u okviru Međunarodnog kupa šampiona u Lećeu u kojem su Nerazuri pobedili sa 1:0.

Strelac jedinog pogotka na utakmici bio je mladi argentinski napadač Lautaro Martinez u 52. minutu, a prethodno ga je gotovo idealno poslužio Brazilac Dalbert.

Izabrane vesti

Obojica trenera su za večerašnji duel drastično promešala ekipe, što je i logično s obzirom da se ipak radi o kontrolnoj utakmici za ono što tek dolazi.

Francuska ekipa bila je nešto konkretnija, mada je očigledno da joj u ovoj fazi sezoni problem predstavlja realizacija. Ali, za očekivati je i da kako vreme bude odmicalo da će Memfis Depaj, Marijano Dijaz i drugo da podese nišanske sprave.

Zanimljivo, ovo je bila tek druga pobeda Intera u pripremnom periodu. Golman Samir Handanović je tokom prvog poluvremena morao tri puta da interveniše kako bi Inter neokrnjen otišao na odmor.

Situacija se promenila u nastavku utakmice, što su Nerazuri iskoristili i postigli, ispostaviće se, jedini gol. A onda je opet Lion preuzeo kontrolu, pa je Handanović morao da vadi kestenje iz vatre.

U završnici utakmice, na Spaletijevo zadovoljstvo, odbrana Intera je manje više rutinski uspevala da otkloni sve opasnosti i da sačuva teško stečenu prednost.

INTER – LION 1:0 (0:0)
/Martinez 52/

Stadion: Via del Mare u Lećeu
Sudija: Di Belo (Italija)

INTER (4-2-3-1): Handanović – D’Ambrosio (od 81. Zapa), De Fraj (od 58. Ranokija), Škrinijar, Dalber – Galjardini (od 58. Vesino), Asamoa (od 71. Emers) – Karamoh, Martinez, Politano (od 81. Rorić) – Ikardi.

LION (4-3-3): Gorgelan – Rafael (od 83. Mendi), Sole, Pereira, Duboa (od 83. Tete) – Feri, Diop (od 83. Tusar), Ndbombele (od 74. Uar) – Maolida (od 74. Traore), Terije (od 73. Depaj), Dijaz (od 61. Gouri)

Foto: Printscreen


tagovi

Lučano SpaletiLautaro MartinezSamir Handanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara