Lavovi, sad da vas vidimo!

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.04.18. | 10:22

Večeras su na programu revanš mečevi polufinala kupa Portugala

Porto nadahnut stiže u Lisabon, pošto je samo tri dana ranije savladao Benfiku u ovom istom gradu. Ponovo je preuzeo lidersku poziciju na tabeli i deluje da ga ništa ne može zaustaviti na putu ka najvažnijem cilju u ovoj sezoni. Ipak, Sporting je konsolidovao redove i sada želi da prođe do finala Kupa Portugalq, odnosno šanse da kompletira oba trofeja, pošto je početkom godine već osvojio Liga kup.

Porto će pokušati da iskoristi dobar momenat u kojem se nalazi, ima minimanlnu prednost iz prve utakmice, ali je objektivno umorniji od protivnika, a predstojeći prvenstveni mečevi će biti jedina ozbiljna preokupacija u narednim nedeljama.

Izabrane vesti

Sporting je izgubio korak u borbi za šampionsku titulu, ali će biti u prilici da se bori za plasman u Ligu šampiona u direktnom obračunu s gradskim rivalom. Ipak, sastav Žorža Žesusa je sada koncentrisan samo na nacionalni kup, koji je do sada osvajao 16. puta u svojoj istoriji.

Nema sumnje da će Porto na sve načine pokušati da odbrani prednost iz prvog meča, pa ne treba očekivati previše efikasnu utakmicu. Sporting je uvek blagi favorit na svom terenu, pa bismo mu dali blagu prednost, ali ostaje da se vidi da li će biti u stanju da se domogne finala i donekle izbriše sve greške iz dosadašnjeg toka sezone.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 21:30 4162 POR K Sporting - Porto ug 0-2 1,62
Ukupna kvota1,62

PORTUGAL, KUP - POLUFINALE (REVANŠ MEČEVI)

Sreda
19.30: (4,70) Kaldas (3,35) Aves (1,75)   /prvi meč 0:1/
21.30: (2,75) Sporting (2,80) Porto (2,75)   /prvi meč 0:1/

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Kup Portugalasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara