""
""

Legende, moraćete da se pomučite: Pirlo i Lampard su za penzionerski dom (FOTO+VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.08.15. | 09:48

Njujork Siti, prvi put sa dosadašnjim asovima evropskog fudbala u ulozi startera, poražen od gradskog rivala Njujork Red Bula - 0:2

Džaba Andrea Pirlo, džaba Frenk Lampard, džaba i David Vilja. Ipak je Red Bul gazda Njujorka! Treći put uzastopno, u razmaku od samo tri meseca, klub pod sponzorstvom čuvene austrijske kompanije uzeo je meru novom gradskom rivalu Sitiju, ali će se posle 2:1 u maju i 3:1 i junu sinoćnih 2:0 verovatno najduže pamtiti.

Jer za Njujork Siti su prvi put starteri zajedno bili bivši asovi Juventusa, Čelsija i Barselone, ali su se na Red Bul areni proveli kao bosi po trnju.

Izabrane vesti

Naročito prva dvojica, koje su navijači domaćeg tima dočekali ismevanjem na račun godina, pa su pre početka susreta razvili transparent (tako netipičan za Amerikance) na kome prikazuju Pirla (36) i Lamparda (37) kao dedice, uz poruku:
„Sitijev dom penzionera“.

Likovanje s početka derbi meča MLS lige nastavljeno je i na njegovom kraju, jer je Njujork Red Bul bio bolji rival i golovima Breda Rajta Filipsa i Felipea Martinsa slavio sa 2:0, iako su gosti, baš preko Lamparda, u uvodnom delu utakmice imali priliku da povedu.
Bilo je dobro, ponosan sam na svoj debi za Njujork, jer smo imali šanse i da smo ih iskoristili rezultat bi svakako bio drugačiji. Naravno, frustriran sam zbog poraza, moramo da počnemo da pobeđujemo, a s obzirom na kvalitet ovog tima, ne vidim razlog zašto to ne bismo činili“, rekao je Lampard, koji je već na startu karijere u Sjedinjenim Američkim Državama spoznao da za njega tamo nema popusta o čemu svedoči ovaj potez protivničkog fudbalera.


tagovi

Njujork SitiNjujork Red BulMLS ligameđunarodni fudbalFrenk LampardDavid ViljaAndrea Pirlo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara