"Veselinović iz vremena u OFK Beogradu"
"Veselinović iz vremena u OFK Beogradu"

Lepršavi srpski Mehelen i spektakularni Veselinović: Džin sa diplomom profesora makazica! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.04.15. | 19:58

Jankovićev Mehelen krenuo pobedom u plej-ofu belgijskog prvenstva. Srpski golgeter dvostruki strelac, Kosanović i Obradović u ulozi asistenata

Veselinović iz vremena u OFK BeograduVisok skoro dva metra, težak skoro 100 kilograma. Očekivalo bi se da je Dalibor Veselinović trom, trapav, sidraš koji čeka loptu u srcu protivničkog kaznenog prostora laktajući se dok nekako ne umuva loptu u mrežu. Realnost je međutim da Veselinović ne oskudeva u okrenosti. Štaviše, ponekad se čini da je kao klinac često posećivao cirkus. Jer njegovi akrobatski potezi zaista su izvanredna poslastica za sve ljubitelje fudbala, koji su i u prvom kolu plej-ofa belgijskog prvenstva mogli da se uvere u to. Mehelen Aleksandra Jankovića savladao je Vasland Beveren sa 4:1 u meču koji su obeležile spektakulerne makazice srpskog golgetera.

Istakli su se i drugi Srbi iz Mehelena. Miloš Kosanović je bio asistent za 3:1, Ivan Obradović je Veselinoviću u 86. minutu spakovao drugi gol na meču za konačnih 4:1. Ali ono što će se pamtiti je drugi gol 27-godišnjeg golgetera.

Izabrane vesti

Sofijane Ani, čija bomba iz 42. minuta je načela goste, centrirao je sa desne strane, a Veselinović poskočio i elegantnim, ali i efikasnim makazicama pokazao da se u vazduhu oseća kao riba u vodi.

Uostalom, nije mu ovo prvi put da je makazicama razgalio Belgiju. U Genku su ga zapamtili dok je nosio dres Kortrajka.

Ove sezone kraj Veselinovićevog prezimena 11 ligaških golova. Mehelen u trijumfalnoj seriji od pet uzastopnih utakmica. Janković je očigledno našpanovao ekipu. I Liga Evrope je sada moguća.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Župiler Pro ligaMiloš KosanovićMehelenIvan ObradovićEvropaDalibor VeselinovićBelgijaAleksandar Janković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara