""
""

Lester otvara front ka Sevilji - želja je Adil Rami!

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.07.16. | 23:53

Francuski reprezentativac dobro kotiran kod Klaudija Ranijerija...

U Sevilji je imao vrlo dobru sezonu, a posle kvalitetnih izdanja u dresu Francuske Adil Rami ponovo se našao u centru pažnje na transfer pijaci. I to ne slučajno, jer se štoper njegovog kova uvek traži. 

Izabrane vesti

A kako javlja renomirani Frans Fudbal, jedan od klubova koji je ozbiljno zainteresovan da angažuje 30-godišnjeg stamenog defanzivca je - Lester Siti! Engleski šampion poslednjih nedelja juri velika pojačanja za nadolazeću sezonu, u koju će ući kao branilac titule, a uporedo sa velikim tako velikim zadatkom Lisice čeka i učešće u Ligi šampiona.

PROČITAJTE SVE VESTI SA TRANSFER PIJACE

Zato Klaudio Ranijeri želi da ojača sve linije tima, a Rami mu se zbog konstitucije, iskustva i znanja odlično uklapa u planove. Ipak, da bi Ves Morgan i Robert Hut dobili snažnu konkurenciju Lester prvo mora da „probije“ barijeru u pregovorima sa Seviljom, koja sigurno neće tako lako odreći Francuza.

Pritom, Rami ima i važeći ugovor na još tri sezone, što znači da prvak Engleske mora ozbiljno da se otvori kako bi uopšte privukao pažnju uzastopnom osvajaču Lige Evrope. 

Sve zavisi od toga da li će Rami biti u planovima novog trenera andaluzijskog kluba Horhea Sampaolija

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaSeviljaPrimeraPremijer ligaletnji prelazni rok 2016Lester SitiEvropaEngleskaAdil Rami

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara