Levandovski i Poljaci se opraštaju u velikom stilu - 4,50

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.06.18. | 11:05

I još mnogo toga u MOZZART specijalima

U najizjednačenijoj grupi ovog Svetskog prvenstva na kraju će najveći favorit selekcija Poljske završiti svoj nastup posle utakmice sa Japanom, jer je poražena u oba meča do sada, a najveći autsajderi Samuraji nalaze se na prvom mestu uoči finalne treće runde i na pragu su plasmana u osminu finala. Japanci su upisali pobedu u prvom kolu nad Kolumbijom 2:1, da bi onda remizirali sa Senegalom pa sada imaju četiri boda i ne odgovara im samo remi u drugom duelu poslednjeg kola, jer u suprotnom imaju osiguran plasman u nokaut fazu. Poljaci su apsolutno razočarali u obe utakmice i nisu ni zaslužili bolje od puta kući.

Učinite susret Japana i Poljske dodatno zanimljivim. Kladionica MOZZART pripremila je - kao i za sve druge utakmice na Mundijalu - specijal u kojem možete da odigrate strelca i pobednika meča, način postizanja gola, broj golova u prvih deset minuta...

Izabrane vesti

Tako recimo pogodak prve zvezde Poljske Roberta Levandovskog i pobeda njegove selekcije plaća kvotom 4,50. Het-trik na utakmici (bilo kog igrača) možete pomnožiti kvotom 22,0, a gol iz penala (zašto da ne, toliko ih je viđeno na ovom Mundijalu) kvotom 2,75. Najveća pretnja po gol poljskih Orlova je Šinđi Okazaki, čiji pogodak u kombinaciji sa slavljem Samuraja množi uloženi iznos sa 5,50.

Evo i kompletne ponude koju možete potražiti na sajtu mozzartbet.com:

Okazaki daje gol i Japan pobeđuje - 5,50
Osako daje gol i Japan pobeđuje - 5,75
Honda daje gol i Japan pobeđuje - 7,00
Kagava daje gol i Japan pobeđuje - 7,00
Hasebe daje gol i Japan pobeđuje - 9,00
Levandovski daje gol i Poljska pobeđuje - 4,50
Milik daje gol i Poljska pobeđuje - 6,00
Blaščikovski daje gol i Poljska pobeđuje - 8,50
Grosicki daje gol i Poljska pobeđuje - 9,00
Zjelinski daje gol i Poljska pobeđuje - 9,50

Ishod u prvih 10 minuta:
KI 1 - 11,0
X - 1,15
KI 2 - 11,5

Golovi u prvih 10 minuta:
Bez golova - 1,17
Jedan ili više golova - 4,50

Ostalo:
Gol glavom - 2,50
Crveni karton na meču - 4,75
Rezervni igrač postiže gol na meču - 3,75
Gol iz penala - 2,75
Gol direktno iz slobodnog udarca -  7,50
Het-trik na meču - 22,0

U ponudi su specijali prvi aut, prvi korner, prvi žuti karton, prvi penal, a možete da se kladite i za vreme prvog gola do i posle 31. minuta. Kvota da će gol pasti u prvih pola sata je 2,08, a i posle toga 1,75. Tu su i žuti kartoni, gde možete gađati broj kartona u prvom poluvremenu, ukupan broj, kao i duel. Isti je slučaj i kada su u pitanju korneri. Dakle, ima za svakoga ponešto...

NAPOMENA: Ako igrač ne uđe u igru, računa se kvota 1, pod uslovom da je pobednik pogođen. Sve igre iz specijala mogu se igrati samo u singlu i merodavan je oficijalni sajt www.fifa.com.

Foto: Action Images


tagovi

Rusija2018Bet specijalsportsko klađenjeSlobodna igra

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara