""
""

Liverpul hoće da vrati Susa umesto Kutinja?! Milan ga ne da ni za 80.000.000 evra! Ali moraće...

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.01.18. | 17:03

Jedna od opcija da zameni Kutinja je i Španac koji je oteran sa Enfilda

Liverpul bi mogao da plati 30 puta veću sumu za igrača kojeg je oterao pre četiri godine!

Izabrane vesti

U potrazi za naslednikom Filipea Kutinja, jedno od potencijalnih rešenja je i Milanov ofanzivac Suso. Španac je pre četiri godine bukvalno oteran sa Enfilda. Milan ga je tada platio 1.300.000 evra, da bi Suso u poslednjih godinu-dve postao najbolji igrač Rosonera. Cena mu je skočila, postao je i povremeni reprezentativac Španije i zainteresovao mnoge ozbiljnije klubove od Milana poput Atletika, Totenhema, a sada i Liverpula.

Jirgen Klop traži zamenu za Kutinja koji je u transferu teškom 160.000.000 evra tišao u Barselonu. Prva Klopova opcija je (bio) Leon Gorecka kojeg nagovara već danima da se preseli na Enfild, ali dobro obavešteni izvori u Nemačkoj tvrde da se strateg Liverpula uzalud trudi. Izvori Bilda kažu da se Gorecka već ovećao Bajernu za naredno leto kada mu ističe ugovor sa Šalkeom. Druga opcija je Toma Lemar iz Monaka, ali on košta prevelikih 100.000.000 evra i Kneževi ne žele da ga prodaju pre leta. Rijad Marez bi radije u Arsenal nego u Liverpul, Vest Hem traži prevelikih 60.000.000 za Lansinija, tako da je odjednom iskočilo ime Susa.

Da se nešto događa govori i to što je Milan na zvaničnom sajtu poslao poruku da neće prodati Susa.
„Prošlog leta smo bili prilično jasni povodom Susove prodaje i u septembru smo produžili ugovor sa njim. Ne damo ga ni za 80.000.000 evra“, piše na sajtu Milana.

Međutim, ova priča Rosonera baš i ne pije vodu ako Suso odluči da se vrati na Enfild. Naime, Španac u ugovoru ima otkupnu klauzulu od 40.000.000 evra i ako Liverpul plati tu sumu, a Suso prihvati ugovor, Milan će morati da kapitulira. Ostaje da se vidi da li Klop i dalje juriti primarne mete ili će se zadovoljiti povratkom Susa...

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaItalijaLiverpulMilanPremijer ligaSerija ASuso

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara