""
""

London calling: Kevin Trap ima poziv iz Premijer lige

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.12.17. | 12:06

Pozajmica, pa otkup na leto

Čas brani Vejn Henesi, čas Julijan Speroni, ali u Kristal Palasu nisu zadovoljni ni velškim, ni argentinskim čuvarom mreže, pa žele da dovedu još jednog. I to iz Pari Sen Žermena. Ostrvska štampa ove nedelje uverava da je Kevin Trap prva meta Roja Hodžsona i da će iskusni stručnjak tokom zime pokušati da realizuje ovaj posao.

Čini se da bi svim stranama koristila selidba Nemca u Premijer ligu. Hodžson hoće golmana koji bi mu garantovao stabilnost u borbi za opstanak, sam Kevin Trap, kako ga je savetovao trener golmana u reprezenatciji Nemačke Andreasa Kepka mora da napusti Park prinčeva kako bi ostao u konkunrenciji za Mundijal, a i Sveci ne bi imali ništa protim da ga se odreknu.

Izabrane vesti

Po dva osnova, imaju Alfonsa Areolu, koji je propustio samo jedan meč od početka sezone (protiv Troe pre četiri dana branio baš Trap), ali moraju da ispune i obavezu u vidu finansijskog fer-plej, odnosno da se otarase pojedinih igrača, kako bi pokrili rupu u budžetu natsalu letošnjim enormno skupim dolascima Nejmara i Mbapea.

Zato se logičnom nameće opcija o pozajmici, s pravom otkupa ugovora. Naravno, pod uslovom da Kristal Palas izbori opstanak.

Udica sa Selhurst parka je bačena, videćemo da li će PSŽ zagristi.

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaFrancuskaKevin TrapKristal PalasLiga 1Pari Sen ŽermenPremijer ligaRoj Hodžson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara