"Fil Bardsli"
"Fil Bardsli"

Loš momak Bardsli heroj Sanderlenda: Di Kanio pokušao da mu uništi karijeru, sada se on poslednji smeje... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.11.13. | 15:17

... A znate kako kaže ona naša stara - "Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje"

Fil BardsliDefanzivac Sanderlenda Fil Bardsli nedavno je optužio Paola Di Kanija da je pokušao da mu uništi karijeru dok je ovaj bio menadžer, a sada se nada da će uspeti da se izbori za novi ugovor sa Crnim mačkama. Škotski internacionalac bio je na korak od odlaska iz kluba malo pre nego što je temperamentni italijanski stručnjak napustio klub, tokom prošlog meseca. Bardsli je dva puta bio izbacivan iz tima. Prvi put zbog toga što je uslikan kako leži na podu kazina u ranim jutarnjim časovima neposredno pre utakmice sa Totenhemom – tada je Di Kanio rekao da ga više nikada neće pustiti da igra.

Ubrzo nakon toga Bardsliju je zbog podsmevanja saigračima bio zabranjen dolazak na stadion Svetlosti, pa je tada bilo gotovo izvesno da će iskusni 28-godišnjak otići.

Izabrane vesti

Međutim, stvari su se brzo promenile. Zbog serije vrlo loših rezultata Di Kanio je dobio otkaz, a Bardsli se bori za novi ugovor.
"Morate biti jaki kako bi izdržali sve, posebno kada neko pokušava da vam uništi karijeru. Neki su to pokušali da mi urade, ali nisu uspeli. Srećom po mene, ja sam jedna snažna osoba, psihički i fizički i svestan sam toga šta me je sve snašlo u životu. Sada sam maksimalno posvećen obavezama u klubu i želim da ostanem", rekao je Bardsli.

On nije želeo previše da priča o stvarima koje su ga odvojile od terena gotovo tri meseca.
"Sve ono što se dogodilo je zaista razočaravajuće, slažem se. Ali, navijači verovatno ne znaju kompletnu priču, ali to je sada nebitno. Novi menadžer je došao, sada je puno lakše. Volim to što mogu da sarađujem sa Gusom Pojetom", zaključio je desni bek Sanderlenda.

Dolaskom Gustava Pojeta u klub Bardsli je vraćen u pogon, a nakon što je tresao mrežu i doneo sva tri boda protiv Sautemptona, on je bio i strelac jedinog pogotka protiv Mančester Sitija minulog vikenda. Pojet je rekao engleskim medijima da će uložiti sve napore da Bardsli dobije nov ugovor.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaFil BardsliGus PojetPaolo Di KanioPremijer ligaSanderlend

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara