""
""

Lučić: Niko nije ni očekivao da ćemo pobediti Zvezdu sa 3:0 u seriji

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.06.13. | 22:37

“Sada moramo i mi da pokažemo reakciju i karakter i odigramo dobro pred njihovom publikom. Sigurno niko nije očekivao da ćemo pobediti Zvezdu sa 3:0 pred početak serije. Još smo u prednosti i ima još da se igra“, rekao je kapiten crno-belih

Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da se vrate u život i ostvare prvu pobedu u finalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije.

Veoma raspoloženi kapiten Partizana, Vladimir Lučić posle meča rekao je da je “rival odigrao baš onako kako se i očekivalo“, kao i da su dve Zvezdine trojke o tablu u presudnim momentima odlučile pobednika.
“Desilo se ono što nije smelo da se desi, ono što smo najavili pred samu treću utakmicu. Oni su odigrali onako kako su najavili, čvrsto, na ivici faula tokom celog meča. Mi smo imali momente dobre igre, kada smo mogli da prelomimo utakmicu i brzo smo spustili tu prednost. Međutim, u drugom poluvremenu ubacili su dve veoma važne trojke o tablu, tako da su imali i sreće. Šta je tu je. I dalje imamo prednost domaćeg terena u eventualnom petom meču, serija se sada seli na njihov teren. I dalje smo u vođstvu i imamo maksimalnu želju i motivaciju da odbranimo trofej“, rekao je Lučić.

Izabrane vesti

Kapiten crno-belih očekuje da njegovi saigrači i on sada pokažu karakter u sledećem meču.
“Sada moramo i mi da pokažemo reakciju i karakter i odigramo dobro pred njihovom publikom. Sigurno niko nije očekivao da ćemo pobediti Zvezdu sa 3:0 pred početak serije. Još smo u prednosti i ima još da se igra“.

Činjenica je da je Partizan propustio veoma lepu priliku da pred svojim navijačima ostvari pobedu vrednu titule.
“Bilo je i u prošlosti, čak nekoliko puta se dešavalo da imamo meč loptu na našem terenu, ali da smo gubili. Opet, s druge strane, osvajali smo titule i pred njihovim navijačima. Igramo dobro i pokazalo se da smo više pobeda ostvarili u gostima. Videćemo šta će se desiti do kraja“, zaključio je Lučić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

KK PartizanKošarkaška SuperligaFK Partizanplej-ofSrbijaVladimir Lučić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara