"Vladimir Lučić"
"Vladimir Lučić"

Lučić: U pravom trenutku smo pokazali kakav smo tim! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.06.13. | 01:55

Majkl Skot je tokom proslave ušao je u svlačionicu Partizana i čestitao kapitenu crno-belih na osvojenoj tituli, što je izazvalo ogroman aplauz prisutnih novinara, igrača i navijača

Vladimir LučićPosle ogromnog uspeha koji su napravili (čitaj: ponovili) košarkaši Partizana, Vladimir Lučić bio je veoma uzbuđen zbog overavanja 12. uzastopne titule šampiona države.
“Pokazali smo veliki karakter i kvalitet pred punom njihovom halom. Posle pobede na našem terenu oni su sigurno očekivali neki naš psihički pad, ali pokazali smo da smo mnogo porasli kao ekipi i adekvatno odgovorili. Smatram da smo već sredinom treće četvrtine završili posao. Hvala saigračima što su mi omogućili da držim ovaj trofej večeras, hvala navijačima na podršci koju nam pružaju, kako prethodnih, tako i ove sezone. Naravno, hvala i stručnom štabu“, rekao je Lučić grleći trofej sa velikim osmehom na licu.

Kapiten crno-belih je dao i kratak komentar na kompletnu sezonu koja je za nama.
“Ova sezona bila je puna uspona i padova, što je sasvim normalno za ekipu koja ima godina koliko ima naša. Mislim da smo u pravom trenutku stekli potrebno samopouzdanje i podigli formu, kako individualno, tako i timski i počeli da igramo onako kako smo svi to očekivali. Mislim da je pobeda nad Cedevitom posle poraza od Olimpije napravljen preokret. U utakmicama koje su dolazile bili smo pravi tim i napravili veliki uspeh osvojivši ove trofeje“.

Izabrane vesti

Lučić nije želeo da komentariše previše o tome da li će i naredne sezone ostati kapiten Partizana.
“Ne znam, stvarno. Još je rano pričati o tome. Stvarno ništa ne znam, sada samo želim da se odmorim i proslavim sa ekipom, a u narednom periodu biće priče i o tome“, zaključio je sjajni 24-godišnjak.

Inače, košarkaš Crvene zvezde, Majkl Skot ušao je u svlačionicu Partizana tokom proslave i čestitao kapitenu crno-belih na osvojenoj tituli, što je izazvalo ogroman aplauz prisutnih novinara, igrača i navijača.

(FOTO: MN Press)


tagovi

KK PartizanKošarkaška SuperligaFK Partizanplej-ofSrbijaVladimir Lučić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara