Luk Šo zaista može da slavi
Luk Šo zaista može da slavi

Luk Šo potpisao ugovor života s Junajtedom za 50.000.000!

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.10.18. | 13:30

Potrudiš se jedno leto i odmah obezbediš i unučiće...

Defanzivac Mančester Junajteda Luk Šo apsolutna je zvezda dana na Ostrvu pošto je potpisao novi, zaista unosniji ugovor i duplirao zaradu na čak 195.000 funti, odnosno 222.000 evra nedeljno.

Prethodni sporazum isticao mu je u junu 2019. godine.

Izabrane vesti

Levi bek Crvenih đavola i selekcije Engleske tako je potpisom krunisao romansu sa Žozeom Murinjom koja je počela tokom leta i parafirao petogodišnji ugovor po čijem će mu slovu plata biti duplirana u odnosu na dosadašnjih 5.000.000 funti godišnje. On će ukupno za narednih pet sezona zaraditi preko 50.000.000 britanskih novčanica.

Delovalo je u jednom trenutku da će nekadašnji bek Sautemptona napustiti Old Traford posle užasne prošle sezone u kojoj ga je Portugalac stalno kritikovao javno. Međutim, u predsezoni se dogodio preokret, Luk Šo je bio u top formi i pokazao je Portugalcu da zaslužuje standardno mesto u prvom timu Mančester Junajteda. Zato je sada standardan kada je zdrav, a u prvom kolu protiv Lestera u pobedi od 2:1 upisao se i u strelce.

Posle Šoa uprava Mančester Junajteda treba da se usredsredi na preostale fudbalere kojima ističu ugovori, ima ih čak desetorica, a među njima su i zvezde Antoni Marsijal i David de Hea kojima takođe ugovori važe do juna 2019. godine.

Foto: Action Images


tagovi

Luk Šonovi ugovor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara