"Ahmed Musa čovek odluke"
"Ahmed Musa čovek odluke"

Mačka ima devet života, ne i Kubanj: Musa brži od sudijske pištaljke (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.12.14. | 18:55

Minimalac CSKA na gostovanju kod Kozaka. Zenit je ipak mnogo daleko

Ahmed Musa čovek odlukeDugih 15 kola odolevao je dom Kubanja. Osam puta su u tom periodu Kozaci igrali kod kuće. I nikome nisu ostali dužni. A onda su naleteli na CSKA. Armejci su u 17. kolu Premijer lige uspeli u onome što ove sezone nije pošlo za rukom nikome pre njih – da odnese bodove iz Krasnodara. Ahmed Musa bio je dželat u pobedi od 1:0.

Platili su domaći ceh zbog prevremenog opuštanja. Izdržali su 45 minuta, štaviše bili su bolji tim na terenu, ali su glavama završili u svlačionici pre no što im je bilo vreme. Velika greška.

Izabrane vesti

Korner sa desne strane Vasilij Berezucki je u svom tek drugom ligaškom nastupu ove sezone glavom prosledio na peterac, a tamo je Musa neshvatljivo ostavljen potpuno sam. Imao je vremena da primiri loptu i potom je proturi iza leđa Aleksandra Belenova.

Pomalo i nepravedna pobeda gostiju. Kubanj je bio bolji tim na terenu. Bugarin Ivelin Popov je bio raspoložen, nekoliko puta je opasno zapretio, u 59. minutu pogodio i prečku, pre njega okvir gostujućeg gola uzdrmao je i Brazilac Šandao... Nije vredelo. CSKA je odneo bodove i približio se Zenitu na "minus sedam".

Premijer liga, 17. kolo:

Zenit – Krasnodar 4:0 (1:0)
/Garaj 11, Vicel 55, Dani 62, Smolnjikov 69/

Kubanj – CSKA 0:1 (0:1)
/Musa 45/

Nedelja:
11.30 Terek – Lokomotiva
14.00 Dinamo – Amkar

Ponedeljak:
15.00 Mordovija – Rubin
15.00 Torpedo – Ufa
17.00 Rostov – Arsenal
18.00 Spartak - Ural

(FOTO: Action Images)


tagovi

Ahmed MusaCSKA MoskvaEvropaPremijer ligaRusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara