"Maksi Lopez"
"Maksi Lopez"

Maksi Lopez imao motiv više protiv Intera, ali ne zbog Ikardija (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.01.15. | 11:59

„Želeo sam da podarim poklon mom sinu zato što mu je bio rođendan. Rekao mi je da nema šanse da pobedimo Inter. Baš zato sam želeo da pobedimo kako bih mu dao do znanja da uvek mora da se veruje“, rekao je napadač Torina

Maksi LopezDočekao je svoju priliku za osvetu i nije je propustio. Maksi Lopez se donekle revanširao Mauro Ikardiju za krađu supruge Vande Nare i ponižavanje na Marasiju, kada je mlađi ljubavnik pre meča imao tu hrabrost da ponudi ruku pomirenja bivšem prijatelju i zemljaku, a potom postigne gol u pobedi Intera nad Sampdorijom (4:0) i proslavi ga tako što je provocirao domaće navijače.

Maksi Lopez je u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena namestio gol Moretiju za minimalnu pobedu Torina nad Neroazurima usred Milana i neprimerenom gestikulacijom imao šta da poruči Ikardiju i domaćim navijačima.
„Ovo je bila važna pobeda za tim, ali i za mene. Sada imam još više samopouzdanja. U pojedinim trenucima bio sam nervozan, međutim, zadržao sam mirnoću koja je bila potrebna u tom periodu igre“, rekao je Maksi Lopez.

Napadač Bikova dodao je da je imao dodatni motiv, ali ne zbog Ikardija.
„Želeo sam da podarim poklon mom sinu zato što mu je bio rođendan. Rekao mi je da nema šanse da pobedimo Inter. Baš zato sam želeo da pobedimo kako bih mu dao do znanja da uvek mora da se veruje“, zaključio je Maksi Lopez.

Izabrane vesti

(FOTO: Action images)


tagovi

TorinoSerija AMauro IkardiMaksi LopezItalijaInterEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara