""
""

Mamić u ulozi Mitra Mirića: Mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.06.15. | 10:10

Prvi čovek Dinama briljirao u jednoj TV emisiji

Opet taj Zdravko Mamić. Gazda Dinama iz Zagreba i jedan od najuticajnijih ljudi hrvatskog fudbala opet je u centru pažnje. Malo zbog izjava, a malo više zbog gesta koji je napravio u emisiji „Sport nedeljom“ na Televiziji Z1.

Govoreći o aktuelnim temama fudbala u susedstvu, izvršni direktor Mordrih je stao u zaštitu predsednika FS Hrvatske Davora Šukera, napomenuo da nekadašnji reprezentativac uživa njegovu maksimalnu podršku, a sve je ilustrovao pevanjem refrena hita Mitra Mirića „Ne može nam niko ništa“.
Mi stalno rastemo, gradimo, ali je nemoguće u ovakvom okruženju penjati se, jer što se više penješ to je više onih koji vise dole i vuku vas u provaliju.  Šuker zaslužuje da ga ocenim devetkom. On nije iskusan poslovni čovek kao ja, možda nije ni komunikator kao ja, ali više vredi u inostanstvu njegova vizit karta nego pola Hrvatske. Mi to koristimo, tako smo se međusobno pozicionirali i podelili, a onima koji se silno trude da sruše Šukera ili Mamića ili Šukera i Mamića zajedno mogu samo da poručim „uzald vam trud svirači“ ili kako kaže ona meni draga pesma: „Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole“, zapevao je Zdravko Mamić i izazvao aplauz publike u studiju.

Izabrane vesti


tagovi

Zdravko MamićMitar Mirićmeđunarodni fudbalHrvatskaDinamo ZagrebDavor Šuker

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara