"Mančinijev nepristojan gest"
"Mančinijev nepristojan gest"

Mančov “srednji prst“ za navijače Milana i bežanje od realnosti: Nismo ovo zaslužili, sudije ne znaju pravila! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 31.01.16. | 23:38

Bolan poraz za trenera Intera

Mančinijev nepristojan gestUčenik možda nije još nadmašio učitelje, mnogo mu titula nedostaje za tako nešto, ali Siniša Mihajlović je u milanskom derbiju očitao lekciju Robertu Mančiniju. Treneru Neroazura teško je pao debakl od 0:3 protiv Milana. Alibi priče posle meča i svaljivanje krivice na drugoga neće ga oprati pred navijačima Intera. A ni Milana koji su uspeli da ga, aludirajući na nedavnu raspravu sa trenerom Napolijem Mauricijem Sarijem, isprovociraju nazivajući ga homoseksualcem.

Nervozni Mančini, koga je sudija Antonio Damato isključio već u 50. minutu susreta, odgovorio je na način koji mu nepriliči - srednjim prstom.
"Priznajem. Vređali su me, svašta mi govorili. Tim ljudima nije mesto na fudbalskim utakmicama", ogovorio je šef struke Neroazura.

Izabrane vesti

Na pitanje o žestokim protestima posle Damatove odluke da opravdano ne svira penal za Inter zbog navodnog prekršaja  Đanluiđija Donarume nad Ederom (snimak je pokazao da je Milanov golman prvo dotakao loptu) i odluci sudije da ga isključi popularni Mančo je odgovorio žestokim napadom na arbitre.
"Nisam mu rekao ništa uvredljivo, samo su sudije danas posebno osetljive. Ne znam šta da kažem za taj slučaj sa Donarumom. Možda Antonio Damato ne zna pravila".

Nije, naravno, mislio samo na taj trenutak.
"Čestitke Milanu, ali mi nismo zaslužili ovakav rezultat. Odlično smo igrali prvo poluvreme i trebalo je da se Milanu sviraju neki crveni kartoni zbog faulova njihovih poslednjih igrača u odbrani. Sudija i njegovi saradnici su bili katastrofalni, najgori na terenu. Posle prvih 45 minuta nije trebalo da bude 1:0 za Milan, nego 1:0 za nas. Apsolutno nije trebalo da izgubimo ovu utakmicu, ali posle Ikardijevog promašenog penala izgubili smo samopouzdanje", kategoričan je bio Mančini.


tagovi

Serija ARoberto ManćiniItalijaInterEvropaderbi dela MadoninaAntonio Damato

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara