"Endi Mari"
"Endi Mari"

Mari i Dimitrov za titulu

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.10.16. | 13:54

Škot u polufinalu Pekinga u dva seta bolji od Ferera, a Raonić predao Bugarinu zbog povrede. Endi dodatno smanjio zaostatak za Novakom na svetskoj listi

Endi MariDrugi reket sveta, Endi Mari plasirao se u finale turnira ATP kategorije 500 u Pekingu pošto je lagano u dva seta savladao španca Davida Ferera sa 2:0, po setovima 6:2, 6:3. Škotski as će u finalu igrati protiv Grigora Dimitrova kojem je Miloš Raonić predao susret zbog problema sa skočnim zglobom. Borba za titulu je na programu u nedelju ne pre 13.30 časova po srednjeevropskom vremenu. Britanac i Bugarin su do sada igrali međuusobno čak 10 puta i u sedam navrata je bio bolji Mari. 

NOVO! NOVO! NOVO! Mozzartbet.com promenio dres!

Izabrane vesti

Ipak, ono što je najvažnije za škotskog asa i njegov kamp i navijače je to što je na Otvorenom prvenstvu Kine sakupio već 600 poena plasmanom u finale, pošto prošle godine nije učestvovao. Titulu je tada osvojio Novak Đoković koji je zbog oporavka ovaj put optirao da preskoči takmičenje na kojem je slavio čak u šest navrata. To ujedno znači da će naš as od ponedeljka imati 1.000 ATP poena manje. Novak Đoković se iduće sedmice vraća na teren na mastersu u Šangaju gde takođe brani titulu.
(foto: Action Images)


tagovi

BugarskaDavid FererEndi MariGrigor DimitrovKinaMiloš RaonićNovak ĐokovićŠpanijaVelika Britanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara