"Aleks Marić"
"Aleks Marić"

Marić i blizu i daleko od Humske: Odluka možda već večeras!

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.02.15. | 13:41

„Meni je simptomatično da jedan deo medija, koji ne želi dobro Partizanu, predstavlja kao sigurnu i dobru stvar za nas. Čini mi se da tolika blagonaklonost pre svega ima za cilj da nekog uspava, pa ga prikolje na spavanju“, rekao je strateg crno-belih

Aleks Marić

Trener Partizana Duško Vujošević poručio je da očekuje da se Aleks Marić u najskorijem mogućem roku odluči da li želi da se vrati u Humsku pod uslovima koji su u ovom trenutku realni za srpskog šampiona.

Izabrane vesti

Ipak, strateg Parnog valjka smatra da se sa strane igraju rezne igre, kako Marić ne bi učestvovao na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća.
„Očekujem da se Marić do večeras izjasni da li kada postane slobodan igrač želi da dođe u Partizan pod uslovima koji su realni. Njegov menadžer tvrdi da još nije dobio papir o raskidu ugovora. Tačno je da je Ataman zauzeo jasan stav, ali nije on taj koji se bavi raskidima ugovora. Meni je siptomatično da jedan deo medija koji ne želi dobro Partizanu, predstavlja kao sigurnu i dobru stvar za nas. Čini mi se da tolika blagonaklonost pre svega ima za cilj da nekog uspava, pa ga prikolje na spavanju. Igraju se razne igre, pre svega sa ciljem da Marić ne učestvuje na završnom turniru kupa kao igrač Partizana“, rekao je Vujošević.

U međuvremenu se pojavila priča da je grčiki AEK poslao ponudu Mariću, koja prema Vujoševićem rečima deluje prilično nerealno.
"Nije netačno da je dobio ponudu od AEK-a, ili da mi je predstavljena ponuda AEK-a. To je samo po sebi nelogično, jer u ovom trenutku AEK je dobro popunjen na centarskim pozicijama“, zaključio je Vujošević.

(FOTO: MN press)


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligaDuško VujoševićAleks Marić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara