Markano je promašaj, Roma ponovo napada Nastasića! Juventus vreba iz zasede

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.10.18. | 12:31

Vučici nophodan kvalitetan igrač na štoperskim pozicijama koji se služi levom nogom, a srpski defanzivac je procenjen kao tenutno najbolja opcija na tržištu

Ne može da prođe priča oko prelaznog roka, a da se u njemu ne pokrene priča oko povratka Matije Nastasića na Čizmu. Gazeta delo Sport tvrdi da se Roma ponovo aktivirala oko dovođenja Matije Nastasića, koji je i letos bio Monćijeva meta, ali je Šalke odbio Vučicine ponude.

Kako stoje stvari, u Rimu je procenjeno da je dovođenje Ivana Markana promašena investicija, pa će Španac najverovatnije biti prodat već u januaru, a njegovo mesto zauzeti srpski štoper. Procenjuje se da bi transfer mogao da iznosi između 20.000.000 i 25.000.000 evra. Inače, Nastasić u Gelzenkirhenu ima ugovor do 2022. godine.

Izabrane vesti

Romi je neophodan kvalitetan igrač na štoperskim pozicijama koji se služi levom nogom, a Nastasić je procenjen kao tenutno najbolja opcija na tržištu.

Iz prikrajka svoju šansu vreba i Juventus, ali je Staroj dami u ovom trenutku prioritet supertalentovani Matijs de Ligt iz Ajaksa.

Nastasić je ove sezone zabeležio devet nastupa u svim takmičenjima, a bio je i jedan od zapaženijih igrača Šalkea u nedavnom okršaju sa Lajpcigom.

Foto: Action images


tagovi

Matija Nastasićivan markano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara