""
""

Markec opet pakuje kofere, ali ostaje u Premijer ligi

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.06.17. | 18:51

Marko Silva, portugalski stručnjak iz Votforda, želi da dovede Markovića na pozajmicu

Lazar Marković ponovo pakuje kofere! Srpski ofanzivni vezista očigledno je ostavio dobar utisak na portugalskog trenera Marka Silvu sa kojim je ove sezone sarađivao u Halu pa bi putevi mogli opet da im se ukrste.

Izabrane vesti

Ipak, kako je Hal ispao iz Premije lige, a Silva preuzeo Votford koji će se takmičiti i dalje u eliti, postoji šansa da, kako navodi ugledni londonski tajms, i Marković obuče dres Stršljenova sa stadiona Vikaridž Roud.  

Na srpskog fudbalera trener Liverpula Jirgen Klop ne računa ni za sledeću sezonu, pa je opet realna opcija pozajmica. Mada, navodi se da bi klub sa Enfilda mogao i da pokuša da ga proda Votfordu, samo pitanje je koliko su Stršljenovi spremni da izdvoje novca.

Tajms, doduše stidljivo, navodi da se za Markovića interesuju i ruski Zenit i neki portugalski klubovi, ali da je interesovanje Votforda konkretno.

Marković je u Liverpul došao u leto 2014. godine iz Benfike za sumu od 25.000.000 evra. Međutim, samo jednu sezonu je proveo u dresu Liverpula, a potom je išao na pozajmice u Fenerbahče i lisabonski Sporting. 

Ovaj 23-godišnji Čačanin u Liverpulu ima godišnju platu od oko 2.700.000 evra, a ugovor sa tim klubom ističe mu 30. juna 2019.

Inače, u drugom delu prošle sezone Srbin je za Hal odigrao 14 utakmica i postigao dva gola, a identičan učinak imao je igrajući jesenas za Sporting. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

votfordPremijer ligaLazar MarkovićHal siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara