""
""

Marselj dogovorio veliki potpis - arhitektu Monpeljea! Škripi za još 2.000.000 evra (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.01.17. | 18:45

Dogovor sa igračem postignut, poznati svi detalji, sada još samo da Olimpik „slomi“ nekadašnjeg šampiona Francuske...

Dok navijači Marselja nestrpljivo iščekuju rasplet transfer sage Dimitrija Pajea, čelnici Olimpika mogli bi uskoro da obraduju sve pristalice velikim pojačanjem. U pitanju je Monpeljeov arhitekta Morgan Sanson, sa kojim je Marselj već postigao dogovor oko transfera ove zime!

Izabrane vesti

Tako javlja uvek dobro informisani radio Monte Karlo, koji retko kada greši. Sanson je sa svojim predstavnicima danas dogovorio ugovor na četiri i po godine, ali sada samo ostaje da Marselj „slomi“ Monpelje da pusti jednog od najboljih igrača.

Kako se ističe, u pregovorima škripi za 2.000.000 evra. Jer, Marselj je kovertirao ponudu od 9.000.000 evra, plus milion na ime bonusa. Ali, u Monpeljeu ne odustaju od 12.000.000 evra, što je u klubu odavno postavljeno kao početna cena.

Pregovori bi trebalo da se nastave u ponedeljak, Sansonovi agenti dali su zeleno svetlo da se transfer obavi, a očekuje se da će i Monpelje na kraju popustiti. U Marselju idu toliko daleko da očekuju da će Sanson biti u timu za meč protiv Liona 22. januara.

Roma je takođe zainteresovana za Sansona, ali se njemu ne ide iz Francuske. Sanson je na 20 utakmica ove sezone ubeležio tri pogotka i sedam asistencija. 

Sve vesti sa transfer pijace možete pronaći u našem dnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO, ili klikom na tag ZIMSKI PRELAZNI ROK 2017


tagovi

MarseljMorgan SansonMonpeljeLiga 1FrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara