""
""

Marselj pikirao Hondu

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.12.15. | 12:26

Olimpiku je interesantan i Nijang, ali je japanski reprezentativac prvi pik

Marselju nikako da krene u Ligi 1. Rezultati su ove sezone ispod očekivanja, a sa čak sedam remija i šest poraza u 19 odigranih kola Olimpik se nalazi tek na sredini tabele, daleko iza mesta koje vodi u Ligu šampiona. Zbog toga uprava kluba spremna je da treneru Mičelu izađe u susret i u januarskom prelaznom roku dovede pojačanja kako bi se obezbedio izlaz u evrokupove narednoe godine. 

Izabrane vesti

Prema pisanju magazina Frans Fudbal, prvi pik Marselja u januaru biće Kejsuke Honda, koji se trenutno nalazi u nemilosti Siniše Mihajlovića u Milanu. Japanski reprezentativac je ove sezone odigrao 12 utakmica u Seriji A, a samo pet započeo je u startnoj postavi. I prethodnih meseci pisalo se dosta o tihom ratu na relaciji Honda - Mihajlović, zbog čega je srpski stručnjak hteo da proda nekadašnjeg igrača CSKA još letos. Ali, u tome nije uspeo. 

Sada bi priliku želeo da ugrabi Marselj, koji u Hondi vidi rešenje u spoju veznog reda i napada, Na radaru je i krilni napadač Mbaje Nijang, koji se takođe nije naigrao ove sezone, ali Marselj će prvenstveno gledati da kapariše Hondu

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Serija AMarseljMilanMbaje NijangLiga 1Kejsuke HondaItalijaFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara