""
""

Marselj se vratio u igru, golčina Žinjaka presudila nemoćnom Ajačiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.11.13. | 22:20

Olimpik je sada na samo dva boda zaostatka u odnosu na trećeplasirani Monako

Ni smena Fabricija Ravanelija nije pomogla Ajačiju da se konačno pokrene i počne da beleži neke bolje rezultate. Doduše, protiv vrlo raspoloženog Marselja teško da bi bilo ko i mogao da dođe do pozitivnog ishoda. Žinjak i društvo protutnjali su Korzikom, upisali nova tri boda i ponovo ušli u trku za sam vrh tabele - 3:1.

Domaćin  je uspeo da izdrži skoro pola sata, a onda je pao pod naletom tima sa Velodroma. Igrao se 27. minut kada je Paje iskoristio jednu ničiju loptu koju je s desne strane poslao Tovin i sa ivice šesnaesterca poslao neodbranjivu loptu u donji levi ugao protivničkog gola. 

Izabrane vesti


 

Ipak, samo četiri minuta kasnije domaćin je preko Peroca stigao do izjednačenja, koje nije dugo trajalo. Već u 39. minutu bilo je 2:1 za Marselj, a ovog puta fantastičan pogodak postigao je Andre-Pjer Žinjak, a od tog trenutka bilo je jasno da se priprema još jedan poraz Ajačija.


 

Nova tri boda gostima obezbedio je Tovin u 68. minutu i time poslao rivala na samo dno tabele. Ajačio je do kraja utakmice bezuspešno pokušavao da dođe bar do boda, a posle ovog kola klubu sa Korzike predstoji "čupava" borba za opstanak...

LIGA 1 – 14. KOLO:

Petak:

Ajačio – Marselj 1:3 (1:2)
/Peroco 31 – Paje 27, Žinjak 39, Tovin 58/

Subota:

17.00 Rems – PSŽ
20.00 Evijan – Lorijan
20.00 Lion – Valensijan
20.00 Monpelje – Gengamp
20.00 Ren – Bordo
20.00 Sošo – Bastija

Nedelja:

14.00 Lil – Tuluz
17.00 Nica – Sent Etjen
21.00 Nant – Monako

(FOTO: Action Images)


tagovi

AjačioAndre-Pjer ŽinjakEvropaFlorijan TovinFrancuskaLiga 1Olimpik Marselj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara