"Marselova gluma"
"Marselova gluma"

Marselo, baš ti lepa frizura, ti mora da si neki glumac?

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.04.16. | 10:22

Realovom Brazilcu u Volfzburgu neće tek teko oprostiti ponašanje u četvrtfinalu Lige šampiona

Marselova glumaU Španiji toga ima na svakih pet minuta. Desi se i u Nemačkoj, ali tamo se ipak mnogo više ceni sportska borba bez nenajavljenih naleta vrtoglavice zbog kojih igrači kao pokošeni padaju na travu. Kao što je u četvrtfinalu Lige šampiona desni bek Reala Marselo izgledao kao da mu je u jednom trenutku izmaklo tlo pod nogama.

Odmah su svi znali o čemu se radi. Navijači Volfzburga su glasno opsovali, mediji osudili, a trener Vukova Diter Heking jasno optužio za - simuliranje!
"Marselo je glumac. Rekao sam mu da mora da prestane da glumi. Ovakvim stvarima nije mesto na terenu. Tu nema ničeg sportskog", kategoričan je Heking.

Izabrane vesti

Otrovne strelice ka Brazilu uputio je i Maksimilijan Arndold, koji je u tom 69. minutu bio žrtva Marselove provokacije. Sudija Đanluka Roki dao mu je žuti karton, ali se 21-godišnji fudbaler nije previše potresao.
"Samo sam mu rekao da bih baš voleo da imam tako lepu kosu kao što je njegova", našalio se Arnold odgovarajući na pitanje šta je to "šapnuo" Marselu.


tagovi

VolfzburgŠpanijaReal MadridNemackaMarseloMaksimilijan ArnoldLiga šampionaEvropaDiter Heking

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara