""
""

Martinez pokidao ligamente: Kurva me sj...la, ali vratiću se jači

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.08.14. | 16:18

Teška povreda Španca iz Bajerna, kojeg očekuje operacija u SAD i period oporavka od šest meseci

Crne slutnje Bajernovih navijača su se obistinile: Havijer Martinez je pokidao ligamente tokom jučerašnjeg meča Superkupa Nemačke protiv Borusije u Dortmundu.

Izabrane vesti

Videlo se u prvi mah da je ozbiljna povreda u pitanju, a zvanična potvrda je stigla danas posle detaljnih lekarskih pregleda. Bajern je saopštio da su stradali ligamenti levog kolena i da Martinez očekuje odlazak na operaciju u SAD posle koje mu sledi period oporavka od minimum šest meseci.
„Znam da ne zvuči pristojno, ali kurva me je sj...la! Ligamenti su pukli i moram na operaciju. Čim budem mogao, počeću da radim još napornije kako bi se što jači vratio na teren. Siguran sam da će se vratiti još jači“, poručio je Martinez.

Povreda Martineza je veliki problema za trenera Gvardiolu pošto je Španac trebalo da igra na pozicijama štopera i zadnjeg veznog, gde je Bajern još ranije izgubio Tonija Krosa.

Gotovo je izvesno da će Bavarci opet aktivirati na fudbalskoj pijaci, ali teško da će uspeti da nađu igrača koji podjednako dobro igra na obe pozicije. Za sada se barata imenima Artura Vidala (Juventus), Mehdija Benatije (Roma) i Stefana Savića (Fiorentina)... 

(FOTO: Action images)


tagovi

NemackaHavi MartinezEvropaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara