"Zadovoljni: Ćurčić i Matić"
"Zadovoljni: Ćurčić i Matić"

Matić: Nismo hteli da budemo klovnovi na albanskom veselju!

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.10.15. | 08:44

"Slavili su i pre nego što je počela utakmica. Na kraju je presudio naš kvalitet i zasluženo smo pobedili”, napominje vezista Čelsija

Zadovoljni: Ćurčić i Matić

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić smatra da je u pobedi Orlova u Elbasanu presudio kvalitet srpskog tima, istakavši da on i saigrači nisu želeli da budu "klovnovi na slavlju Albanaca".

Izabrane vesti

Srbija je savladala Albaniju sa 2:0 i postigla drugu pobedu u Grupi I kvalifikacija za prvenstvo Evrope, ali je ranije izgubila šanse da izbori učešće na šampionatu u Francuskoj sledeće godine.
"Albanci su slavili i pre nego što je počela utakmica, a mi nismo želeli da budemo klovnovi na tom slavlju. Na kraju je presudio naš kvalitet i zasluženo smo pobedili", rekao je Matić novinarima posle meča.

Fudbaler Čelsija je naveo da nije bilo lako odigrati utakmicu zbog velikog pritiska kojem je bio izložen državni tim.
"To se videlo na početku meča, jer smo bili bojažljivi. Drago mi je zbog našeg naroda što smo pobedili, bar delom smo uspeli da vratimo veru u fudbal. Pokazali smo zrelost i ovim putem treba da nastavimo", kazao je Matić, dodajući da ostaje žal za plasmanom na Evropsko prvenstvo zbog slabih rezultata u prethodnim kvalifikacionim mečevima.
"Naravno da žalim, daćemo sve od sebe da u narednim utakmicama pokažemo da Srbija zna da igra fudbal. Narod treba da nas podrži, jer bez toga ne možemo ništa. Svi zajedno treba da se promenimo", zaključio je Nemanja Matić.

Kvalifikacije za kontinentalno prvenstvo fudbaleri Srbije završavaju 11. oktobra u Beogradu utakmicom protiv Portugalije, koja je sinoćnom pobedom nad Danskom (1:0) osigurala plasman na šampionat 2016. godine.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star Sport)


tagovi

međunarodni fudbalkvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2016fudbalska reprezentacija Srbijefudbalska reprezentacija Albanije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara