"Mekses protiv Maurija"
"Mekses protiv Maurija"

Meksesu trećina plate ako hoće da ostane, plus “klauzula za loše momke“

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.05.15. | 13:56

Svaki karton bio bi žestoko sankcionisan

Mekses protiv MaurijaUzavreo temperament nije lako ukrotiti, ali svi znamo da je najviše boli kad se udara po džepu, pa će Milan pokušati da žestokim finansijskim sankcijama umiri Filipa Meksesa. Francuskom defanzivcu će naime biti ponuđen novi ugovor sa Rosonerima, ali će mu primanja biti značajno skresana, a posebnom klauzulom biće propistane i kazne za propuštene mečeve zbog suspenzija.

Prema izveštajima medija sa "čizme" 33-godišnji veteran više neće imati godišnja primanja od 4.500.000 evra. Na stolu mu je ponuda za ugovor na dve sezone i platu od "skromnih" 1.500.000 evropskih novčanica. Na osnovu premija Mekses bi mogao da inkasira još do 200.000 evra, ali bi isto tako mogao i da debelo plati nestašluke poput onog iz januarske utakmice sa Laciom (pogledaj klip).

Izabrane vesti

Sa druge strane, teško je uopšte predvideti kako će se odvijati situacija u Milanu jer se još čeka odluka o novom treneru. Madridska Marka je danas ponovo zavrtela priču o povratku Karla Ančelotija tvrdnjom da mu je ponuđen ugovor na pet godina i budžet od čak 150.000.000 evra za pojačanja.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija AMilanKarlo AnćelotiItalijaFIlip MeksesEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara