""
""

Menez se vraća u Francusku

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.06.16. | 18:37

Napadač odlazi iz Milana

Milanu su potrebna pojačanja u svim linijama, a neki igrači će morati da napuste slavni klub koji preživljava teške momente prethodnih godina. Najavljuju se odlasci Aleksa, Meksesa, Luiz Adrijana, Nijanga, Bake, vrlo moguće je i transfer Juraja Kucke u Torino, a poslednji u nizu igrača koji se nalaze na izlaznim vratima San Sira je Žeremi Menez.

Izabrane vesti

Francuz je došao pre dve godine kao slobodan igrač iz Pari Sen žermena i u prvoj sezoni kod Inzagija je bio najbolji igrač Rosonera. Ali kod Mihajlovića i Brokija se nije naigrao. Imao je probleme sa povredama i postigao je samo dva gola u sezoni. Jasan znak da je rastanak na pomolu. Danas je to njegov menadžer i potvrdio.
„Menez ima još godinu dana ugovora, ali najverovatnije će napustiti Milan ovog leta. Kada raščisti sa Milanom, pozabavićemo se narednim klubom. Povratak u Francusku je vrlo moguća opcija. Razmotrićemo sve opcije“, rekao je Menezov agent Žan-Pjer Bern.

Povratak u Francusku koji se pominje je najverovatnije transfer u Monako koji je zainteresovan za Meneza. Tačnije, za njegov povratak s obzirom da je Francuz dve sezone nosio dres Kneževa pre nego što je u leto 2008. prešao u Romu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Žeremi MenezSerija AMonakoMilanLiga 1letnji prelazni rok 2016ItalijaFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara