"Boško Đukanović (desno)"
"Boško Đukanović (desno)"

Metalac razmišlja o ABA ligi i FIBA kupu

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.06.16. | 16:51

"Ali i to će zavisiti od određenih uslova", kaže za MOZZART Sport doktor Boško Đukanović

Boško Đukanović (desno)

Metalac iz Valjeva ligaški deo ABA takmičenja završio je na jedanaestoj poziciji, ali u srpskoj Superligi nije uspeo da izbori plasman u polufinale jer je poražen dva puta od FMP-a. 

Izabrane vesti

Alfa i Omega kluba iz Valjeva, doktor Boško Đukanović, za MOZZART Sport govori o trenutnoj situaciji u Metalcu koji, kao i drugi timovi, kuburi, pre svega, sa finansijama.
“Nismo ispali iz Jadranske lige, ali nismo uspeli ni da uđemo u naš plej-of. Sada, postoji velika mogućnost da ponovo igramo ABA ligu, ukoliko dođe do proširenja, ili FIBA kup, ali i to će zavisiti od određenih uslova. Naša KLS liga Srbije je tu, čeka nas”, ističe Đukanović.

Metalac ima probleme kao i većina klubova u Srbiji?
“Funkcionisaćemo kao i ranije, uz pomoć mnogih prijatelja kluba. Od igrača niko nije otišao, niko nije tražio da ode. Trener ekipe ostaje Dragan Simeunović koji će imati veliku pomoć od Bore Džakovića.“

Šta očekujete od finalne serije između Zvezde i Partizan?
“Očekujem pre svega da ne bude bilo kakvih problema. Da sve protekne u fer i sportskoj borbi, a nek pobedi bolji rival. Partizan, kao i Zvezda, ima velike šanse za titulu”, zaključio je Boško Đukanović.

PIŠE: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: MN press)


tagovi

Metalac ValjevoJadranska ligaBoško Đukanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara