""
""

Miha završio seriju na mestu uspeha i biće ljut, napokon Sasuolo, i Peskaru je pogledala sreća (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.12.16. | 17:08

Torino poražen, lep gol Borijela za Kaljari, težak poraz Empolija

Povratak Siniše Mihajlovića na stadion Luiđi Feraris se nije dobro završio po srpskog stručnjaka. Torinovoj seriji od tri četiri pobede u svim takmičenjima je došao kraj. Sampdorija je stala na rep raspoloženim Bikovima - 2:0.

Izabrane vesti

Toro je zadržao sedmo mesto na tabeli, ali je izgubio šansu da stigne Atalantu i dozvolio današnjem rivalu da mu priđe na tri boda zaostatka. Adem Ljajić je bio jedna od retkih svetlih tačaka gostiju u prvom poluvremenu, ali nije bilo velikih prilika ni za jedan tim.

Utakmicu je odblokirao Sampdorijin vezista Bareto u 51. minutu. Posle gužve pred golom Torina i slabe reakcije gostujućih fudbalera, Bareto je uspeo da iz okreta matira Harta. U nastavku je Torino  vršio veliki pritisak, Beloti je promašio sjajnu šansu, Maksiju Lopezu je poništen gol, da bi Sampdorija u 95. minutu overila pobedu pošto je Šik krunisao lep prodor Linetija. Treća pobeda Dorije na poslednjih pet mećeva u kojima ne znaju za poraz…

A napokon je proradio i Sasuolo. Posle scrne serije tokom koje su za pet poslednjih utakmica osvojili samo boda, Neroverdi su pregazili Empoli sa 3:0. Toskancima je to treći uzastopni poraz, ali su i dalje iznad nesrećne trojke Peskara, Palermo, Krotone. Bilo je i vreme da Sasuolo nekome napuni mrežu, a mora se priznati da je i Empoli sam sebe zakopao jer je skrivio dva penala u prvom poluvremenu. Prvo je golman Skorupski srušio Raguzu, a Lorenco Pelegrini je bio siguran sa bele tačke. Potom je Kroće zaustavio rukom šut Pelgrinija, a ovaj put je Rići bio siguran izvođač najstrože kazne. I tada je sve bilo rešeno… Pečat na pobedu je stavio Raguza u drugom poluvremenu, pošto je spakovao otpadak posle šuta Rićija i loše inetrvencije Skorupskog.

A na pragu još jednog nesrećnog poraza je bila Peskara koja je verovatno najmaleroznija ekipa u Seriji A. Delfini su na svom terenu golom Kaprarija u 92. minutu uspeli da izbegnu poraz od Kaljarija - 1:1! Lepim golom Marka Borijela, Sardi su poveli posle dvadesetak minuta igre, ali je u finišu poluvremena Di Đenaro napravio lupost i zaradio dva žuta za tri minuta. Peskara je žestoko pritiskala goste u nastavku, jurila izjednačenje i uspela je u nadoknadi vremena. Slobodnjak sa strane pao u peterac Kaljarija, a tamo se dobro snašao Kaprari i doneo vredan bod Deflinima. 

SERIJA A - 15. kolo

Petak:
Napoli - Inter 3:0 (2:0)
/Zjelinski 2, Hamšik 5, Insinje 51/

Subota:
Juventus - Atalanta 3:1 (2:0)
/Sandro 15, Rugani 19, Mandžukić 64 - Frojler 82/

Nedelja:
Milan - Krotone 2:1 (1:0)
/Pašalić 41, Lapadula 86 - Falćineli 26/

Lacio - Roma 0:2 (0:0)
/Strotman 64, Najngolan 77/

Peskara - Kaljari 1:1 (0:1)
/Kaprari 90 - Borijelo/

Sampdorija - Torino 2:0 (0:0)
/Bareto 51, Šik 90/

Sasuolo - Empoli 3:0 (2:0)
/Pelegrini 22pen, Riči 36pen, Ragusta 53/

20.45: Fiorentina - Palermo

Ponedeljak:
19.00: Kjevo - Đenova
21.00: Udineze - Bolonja

(FOTO: Action images)

(FOTO: Action images)


tagovi

TorinoSiniša MihajlovićSerija AsasuoloPeskaraPaulo BaretoMarko BorijeloKaljariItalijaEvropaEmpoliĐanluka Kaprari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara