""
""

Milan opet pokazao srce i okrenuo, Miha ponovo bez osvete (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.01.17. | 23:01

U četvrtfinalu protiv Juventusa!

Milan je opet skinuo skalp Torinu na San Siru, Siniša Mihajlović ni u drugom pokušaju nije uspeo da se osveti bivšem klubu. Rosoneri su posle 0:1 na poluvremenu, preokrenuli u drugom delu, slavili 2:1 i plasirali se u četvrtfinale Kupa Italije gde ih čeka Juventus.

Izabrane vesti

Iako je u pitanju kup takmičenje, oba trenera su izveli najjače sastave, a na kraju je Montela ponovo nadmudrio Mihajlovića. Torino je bio bolji u prvom poluvremenu, debitovao je Iturbe, a do zasluženog vođstva ih je doveo Beloti majstorskom završnicom posle asistencije Benasija u 27. minutu.

Ali Milan je ove sezone ekipa koja ima karakter i nikada ne odustaje. U prošlom kolu su iščupali pobedu protiv kaljarija na jedvite jade, a večeras su opet pokazali menatlnu snagi i za tri minuta srušilisve što je Torino gradio sat vremena igre. Prvo je Kucka izjednačio u 61. minutu. Suso je zapoečo akciju i izlomio odbranu Torina, lopta je iz odbitka došla do Bonaventure koji je centrirao u peterac a Slovak je sačekao na drugoj stativi i pogodio. Samo tri minuta kasnije, je Suso opet bio kreator akcije za gol, sjajno je centrirao na peterac gde je Bonaventura uhvatio neodbranjiv volej. Slatka osveta Susa treneru Mihajloviću koji ga je precrtao u Milanu... 

Rosonere sada čeka veći klub iz Torina i treći derbi u sezoni prpotiv Juventusa. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Đakomo BonaventuraEvropaItalijaMilanSerija ASusoTorino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara