""
""

Milan sa novim kapitenom na Juventus

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.10.17. | 19:36

Bonući će gledati sa tribina...

Milan je u Veroni protiv Kjeva prekinuo crnu seriju rezultata i ubedljivom pobedom došao do daha koji je na izvesno vreme skinuo omču sa vrata Vinćenca Montele. I podigao moral ekipe pred derbi narednog vikenda protiv Juventusa.

Izabrane vesti

Šampion dolazi u Milano pun samopouzdanja posle dve ubedljive pobede u kojima je dao 10 golova, dok se Milan nada bi pobeda u Veroni mogla da bude prekretnica za bolji nastavak sezone.

Milan je do željene pobede stigao bez najvećeg pojačanja i kapitena Lenarda Bonućija. On je suspendovan zbog crvenog kartona na meču sa Đenovom, a suspenzija se odnosi i na utakmicu sa Juventusom. Bonući će propustiti meč protiv kluba u kojem je postao jedan od najboljih štopera sveta, a Milan će morati da nađe novog kapitena.

(4,20) Milan (3,50) Juventus (1,90)

Protiv Kjeva je traku nosio Lukas Bilja, ali je Argentinac zamenjen zbog umora. Bilja je takođe doveden kao veliko pojačanje da iskustvom pomogne mladom timu Rosonera, ali do sada nije pokazao mnogo. Protiv Juventusa bi meč mogao da počne sa klupe, a umesto njega bi mogao da zaigra heroj prethodnog derbija na San Siru - Manuel Lokateli. Što znači da Montela mora da traži novog kapitena.

To će najverovatnije biti Suso. Španac je u odličnoj formi, već dve sezone je najbolji igrač Milana i kapitenska trala bi bila zaslužena nagrada. Možda bi bila i dodatni motiv za Susa koji je protiv Kjeva kao strelac ili asistent učestvovao kod  tri od četiri gola Rosonera.

(FOTO: Action images)


tagovi

ItalijaMilanSerija ASuso

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara