"Maruan Felaini"
"Maruan Felaini"

Milanezi, zašto to radite sebi?

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.12.16. | 10:31

Maruan Felaini ide sa Old Traforda

Maruan FelainiVreme je za rastanak, samo još da Maruan Felaini pronađe žrtvu koju bi mogao da zavrne za verovatno poslednji jak ugovor u karijeri. Žoze Murinjo nije sveznalica, ali je brzo shvatio da mu ekipa bolje igra kad Belgijanca nema na terenu, pa je fudbalerov zahtev za povišicom naišao na zid ćutanja. Mančester junajted je odbio da mu ponudi novi ugovor, pa se čini da je januarski rastanak neminovan, iako Felaini ima ugovor na još 18 meseci.

Međutim, bude li čekao dugo, zaći će u četvrtu deceniju, pa je možda i bolja opcija da sada pokuša da pronađe taj poslednji veliki ugovor. Ostrvski mediji spekulišu da bi uhlebljenje mogao da pronađe u jednom od dva italijanska giganta, posrnula doduše, Interu ili Milanu.

Izabrane vesti

Problem je, doduše, što Felaini traži i platu od 7.000.000 evra, a jasno je da ni Nerazuri, a ni Rosoneri neće ni prići toj sumi. Mada koliko se nelogičnih poteza vuče u oba kluba u poslednje vreme - bude tako u periodima bezvlašća - ništa nas ne bi iznenadilo.

Bilo kako, Maruan je u ponedeljak boravio u Milanu sa bratom blizancem Mansurom. Milan se pominjao još prošle godine. Inter je nova priča. Mančester junajted bi najradije prodao igrača mada nije decidirano ni protiv pozajmice do isteka ugovora. Bar da ne plaća platu ako ne mora. Greška je već načinjena. Još onda kada ga je leta 2013. Dejvid Mojes doveo kao jedino pojačanje prelaznog roka za prepumpanih 32.400.000 evra. Ume da bude i te kako koristan, ali nikad nije bio toliko dobar igrač.

Kad su drugi igrači u pitanju, Felainijev bivši klub Everton pitao je za Morgana Šnajderlina, Junajted je odgovorio cenom od 28.000.000 evra. Pominje se i Memfis Depaj, samo kao pozajmica.

Sa druge strane, Murinjo traži štopera i priča se da mu je za oko zapao Benfikin Viktor Lindelef sa obeštećenjem od čak 45.000.000 evra! Njegovi zastupnici juče su i doputovali u Englesku na "upoznavanje". Junajted je predstavljao potpredsednik Ed Vudvord, Lindelefa superagent Žorž Mendeš. Dovodio je on i ranije igrače na Old Traford.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija APremijer ligaMilanMaruan FelainiItalijaInterEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara