Milanov plan ako ode Suso je Viljarealova „desetka“!

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.06.18. | 17:56

Žele ga Ateltiko i Napoli

Iako su iz  Milana najavili da neće biti bombastičnog prelaznog roka kao prošlog leta, nekih pojačanja će sigurno bizt. Već su doveli golmana Reinu i levog beka Strinića bez obeštećenja, a prava pojačanja se tek čekaju. Ipak, biće i odlazaka...

Jedan od nazvučnijih transfera iz Milana bi mogao da bude španski ofanzivac Suso. On je u prethodne dve sezone bio ponajbolji igrač Rosonera, a letos je potpisao novi ugovor sa klauzulom od 50.000.000 evra. Do sada su interesovanje za njega pokazivali Atletiko Madrid, Napoli i Liverpul, a Jorgandžije deluju kao najupornije u nameri da ga dovedu.

Izabrane vesti

Ako proda Kastiljeha, Milan je spremio plan B. Rosoneri če pokušati da dovedu Susovog zemljaka Samua Kastiljeha iz Viljareala. On je takođe želja Atletika i Napolija, što najbolje dokazuje da je reč o prirodnoj zameni za Susa jer svi pomenuti klubovi traže pojačanje na istoj poziciji.

Kastiljeho je možda i najbolji igrač Viljareala u ovom trenutku, a otkupna klauzula mu iznosi 40.000.000 evra. Na Madrigalu već žale što nisu potpisali novi ugovor i podgili mu klauzulu jer bi mogli možda da zarade i više.

Kastiljeho ima 23 godine, a već četiri sezone je standardan u Primeri. Prvo u Malagi gde je debitantskoj sezoni oduševio Španiju i odigrao 34 meča u sezoni posle čega ga je Viljareal kupio za 8.000.000 evra. U timu Žute podmornice je odmah postao standardan i izrastao u ključnog čoveka u napadu.

Milanov adut u pregovorima bi mogao da bude i Karlos Baka koji trenutno igra na pozajmicu u Viljarealu i čija otkupna cena je 15.500.000 evra. Kolumbijac želi da ostane na Madrigalu i Milan bi mogao da ga iskoristi kao deo transfera. Inače, Kastiljehov menadžer Hose Marija Kuiljon koji je nedavno u Milan doveo i Pepea Reinu.

(FOTO: Action images)


tagovi

SusoLetnji prelazni rok 2018Samu Kastiljeho

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara