"Zoran Milinković"
"Zoran Milinković"

Milinković: Ima Boga!

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.05.15. | 21:28

“Ovakve pobede donose titulu“, kaže trener Partizana posle teško izvojevanih 1:0 protiv Spartaka

Zoran MilinkovićUzdah olakšanja u Humskoj. Bunker Spartaka probijen je pogotkom Nikole Ninkovića u 90. minutu. Trener crno-belih Zoran Milinković mogao je da odahne.
"Čestitam  momcima na pobedi. Nagrađeni smo za sve što smo napravili u drugom poluvremenu kada smo minut po minut lomili rivala i na kraju postigli taj gol. Kad je on pao pomislio sam u sebi: ’Ima boga’. Jer nije lako igrati i napadati protiv ekipa kao što su kragujevački Radnički protiv kojeg sam debitovao i kad je bio sličan scenario i Spartaka večeras kad je 10 igrača iza lopte", zadovoljno je komentarisao šef koji je posebno pohvalio kapitena ovaj put u ulozi džokera sa klupe – Sašu Ilića.
"U prvom delu nismo imali dobar ritam, međutim još jednom se pokazalo koliko Saša Ilić znači ovom timu Partizana. Promenio je ritam utakmice, postali smo sa njim opasniji na terenu. Ovakve pobede donose titulu".

Ni trener Spartaka Stevan Mojsilović nije bio posebno razočaran. Od Spartaka se i očekivalo da izgubi, pa bi gosti mogli da budu i ponosni na otpor koji su pružili. Da je Mojsilović relativno dobro raspoložen - uzevši u obzir situaciju - videlo se još pre početka njegovog obraćanja kada je udelio kompliment Biljani Obradović: "Eto i meni neka lepa stvar da se desi večeras, u društvu sam lepe portparolke Partizana".Šarmantni Mojsilović

Izabrane vesti

Odmah potom Mojsilović se uozbiljio.
"Čestitam Partizanu na pobedi. Radost njegovih igrača i članova stručnog štaba najveći je kompliment mojoj ekipi i  govori da smo nešto odigrali večeras. Bili smo bolji rival u prvom delu utakmice i imali neke šanse, ali kako je vreme odmicalo Partizan je više pritiskao, mi se povlačili... Žao mi je samo što smo primili ovakav gol, jer smo sve idržali i kad smo sve već pokrili onda nije morao da padne ni gol iz kornera. Ipak, partizan je zasluženo slavio".

O konstantnim prozivkama navijača Partizana sa tribina Mojsilović je rekao...
"Partizan ima dobre navijalče, koji lepo bodre klub i ne očekujkem da me neko voli kad u najavi utakmice kažem da su čuda moguća. Večeras je minut ili dva nedostajao za to čudo i onda bi moje reči imale pokriće. A da ja vas pitam, da li biste vi u svlačionici širili optimizam pre početka utakmice ili biste igračima ulivali snagu pred dolazaka na noge gordom Partizanu? Što se tiče prozivki, nisam ja ni toliko bitna ličnost da bi me vređali i ne ljutim se na navijače", smireno je odgovorio Mojsilović.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zoran MilinkovićSuperligaStevan MojsilovićSrbijaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara