Milojević ponovo mora da improvizuje: Milijaš preuzima odgovornost, ko će umesto Krstičića?

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.03.18. | 10:04

Od standardnih igrača iz srca manevra tu je još samo Branko Jovičić, pa će na teren i neko od golobradih prvotimaca, Uroš Račić ili Luka Ilić

Vladan Milojević će ponovo morati da improvizuje kada je sastavljanje veznog reda u pitanju, s obzirom da u Lučanima definitivno neće moći da računa na Nenada KrstičićaOdlični vezista crveno-belih još uvek oseća posledice udarca iz utakmice sa Mačvom u Šapcu, pa nije počeo da trenira sa ekipom. S obzirom da je van stroja i Mičel Donald, vezni red crveno-beli će ozbiljno biti ozbiljno oslabljen u Lučanima, gde ih u nedelju očekuje jedan od derbija 29. kola Superlige.

Od standardnih igrača iz srca manevra tu je još samo Branko Jovičić, pa će teret odgovornosti ponovo pasti na kapitena Nenada Milijaša. Njima će društvo praviti neko od golobradih prvotimaca Uroš Račić ili Luka Ilić.

Izabrane vesti

Od ranije je poznato da meč protiv Mladosti proupušta Milan Borjan, zbog četiri žuta kartona, pa će na gol Nemanja Supić. Na terenu neće biti ni Vujadina Savića, koji je zbog povrede propustio debi za reprezentaciju Srbije. Štoperski tandem činiće Damijan le Talek i Srđan Babić.

Kada je u pitanju Nenad Krstičić, on bi u najboljem mogućem slučaju mogao da bude u konkurenciji za utakmicu sa Zemunom (5. april), ali je daleko realnije da bude maksimalno spreman za večiti derbi, koji je na programu nakon uskršnjih praznika.

Crveno-beli imaju 12 bodova prednosti u odnosu na Partizan, pa im je izuzetno važno da tu bodovnu zalihu sačuvaju do početka plej-ofa i podele bodova. S obzirom na situaciju u igračkom kadru neće im biti nimalo lako, baš kao što nije bilo ni u Šapcu, kada je meč prelomljen sjajnim pogotkom Luke Adžića iz slobodnog udarca.

Foto: Star Sport


tagovi

Vladan MilojevićNenad KrstičićMičel Donald

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara