"Stevan Mojsilović"
"Stevan Mojsilović"

Mojsilović besan na svoje fudbalere: Tolika količina egoizma i nevaspitanja, crvenim se od stida...

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.10.15. | 20:58

"Nekoliko njih se raspravljalo ko će izvesti penal, bili su kao mala deca, a trebalo je to da učini kapiten Vladimir Torbica", ističe trener Spartaka

Stevan Mojsilović

Trener Spartaka Stevan Mojsilović bio je izuzetno razočaran partijom svojih igrača na utakmici protiv Čukaričkog na Banovom Brdu.

Izabrane vesti

Iskusni stručnjak je čestitao Brđanima na zasluženoj pobedi, ali je veći deo konferencije posvetio svojim fudbalerima.
“Posle ovog meča sam pomešanih misli, ne osećanja... Prvo poluvreme smo bili slabiji rival, dok u drugom bolji... Promašili smo penal, dobro... Nekoliko njih se raspravljalo ko će izvesti penal, bili su kao mala deca, a trebalo je to da učini kapiten Vladimir Torbica."

Golman Čukaričkog Nemanja Stevanović je u 65. minutu odbranio jedanaesterac Stefanu Iliću, fudbaleru koji je sa Srbijom osvojio omladinsko Svetsko prvenstvo.
“Kada se skupi tolika količina egoizma i nevaspitanja nismo više ni zaslužili. Sramota me je kao trenera, ali me nije sramota, jer ih nisam ja vaspitao. Crvenim se od stida. Ilić je posle toga silno želeo da napusti igru, a ja sam mu je i ispunio. Nisu poštovali dogovor iz svlačionice i sa treninga. Zato smo tu gde jesmo” napominje Mojsilović.

Čukarički je posle neiskorišćenog jedanaesterca Spartaka stigao i do trećeg gola, a Mojsilović je bio nezadovoljan i odnosima svojih igrača na terenu.
“Posle svega toga smo sami sebi dali gol... Trojica, četvorica mojih igrača su šetali po terenu. Zašto?! Kada sam promenio tim protiv OFK Beograd videli ste kako se sve završilo”, zaključio je trener Spartaka.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaStevan MojsilovićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara