"Stevan Mojsilović"
"Stevan Mojsilović"

Mojsilović: Ja odlučujem o timu

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.09.15. | 18:00

Trener Spartaka o porazu na Omladinskom stadionu

Stevan MojsilovićDuel sa, prema najavama iz oba tabora, direktnim rivalom u borbi za plej-of. Ali Spartak je svejedno na teren poslao drugi tim. OFK Beograd je to iskoristio i posle pet uzastopnih poraza slavio sa 2:0. Reklo bi se očekivano imajući u vidu sastave timova? Treneri dva tima ne vide ništa čudno u tome.
"Utakmicu je presudio promašeni penal Spartaka. Posle toga smo postigli i drugi gol i rešili pitanje pobednika", zadovoljno je trljao ruke Dragoljub Bekvalac, šef struke OFK Beograda.

Kolega iz Spartaka Stevan Mojsilović nije imao povoda za osmeh, jer iako, kako je sam rekao, "ostaje žal za penalom", Subotičani, opet prema njegovim rečima: "danas nisu ni zaslužili više". I nisu, s obzirom na to da je OFK bio mnogo bolji tim na terenu. Logično, jer su istrčali u najjačem sastavu. Spartak nije. Zašto?
"Na treninzima smo uvežbavali neke kombinacije i one su davale rezultate... Uostalom, odluka o tome ko će na teren je samo moja. Ja biram. A i koga nema - bez njega se može", brecnuo se Mojsilović.

Izabrane vesti

Posle današnje partije njegovih izabranika baš i nije imao pravo na to. Njemu na čast.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaStevan MojsilovićSrbijaOFK BeogradDragoljub Bekvalac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara