""
""

Mojsilović: Možemo protiv Zvezde iako je Mrđa dao više golova nego cela naša ekipa zajedno

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.05.14. | 18:49

Građevinarima gori pod nogama, ali njihov strateg se nada uspehu na Marakani narednog vikenda

Porazom u večitom derbiju, Crvena zvezda je zakomplikovala život i sada nema prava na novi kiks ako ne želi da o tituli odlučuje u Novom Sadu. Prva prepeka na tom putu će biti Rad. Ali i Građevinari imaju svoje brige. I njima gori pod nogama. Zato okršaj Zvezde i Rada narednog vikenda može da donese otvoren i zanimljiv meč u kojem će oba tima juriiti bodove spasa i neće imati mnogo samilosti za rivala.

Izabrane vesti

Trener Rada Stevan Mojsilović rekao je danas da njegova ekipa može da se suprotstavi svima u Superligi Srbije, uključujući i Crvenoj zvezdi.
“Igra na našem najvećem stadionu je uvek posebna inspiracija za svakog igrača, idemo na Marakanu sa željom da se prikažemo u najlepšem svetlu. Način na koji igrači pristupaju obavezama i kako rade daju mi mirnoću i sigurnost da imam grupu fudbalera koja može da se suprotstavi svakome pa i lideru šampionata”, rekao je Mojsilović na konferenciji za medije.

On je podsetio na seriju od 12 pobeda crveno-belih na svom terenu i da je samo Donji Srem uspeo da ostane neporažen na Marakani.
“Moramo da budemo realni, Crvena zvezda ima najkvalitetniji tim. Samo je Mrđa postigao 17 golova što je više nego ceo naš tim koji je 16 puta zatresao mrežu. Neophodno je da izlečimo neke igrače, neke sačuvamo a pojedince osvežimo za narednu utakmicu sledeće nedelje protiv Donjeg Srema”, dodao je Mojsilović.

Kvota na pobedu Crvene zvezde u MOZZART kladionicama je 1,12, a koliko su iks i dvojka na Rad, pogledajte OVDE

FOTO: Star sport


tagovi

SrbijaSuperligaStevan MojsilovićRadFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara