""
""

Momo Sisoko i Maruan Šamak - na probi za ugovore…

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.09.16. | 17:21

Nekada zvezde, danas ih niko neće

Jedan je bio član velikana poput Liverpula ili Juventusa, drugi je bio 15.000.000 evra vredno pojačanje Arsena Vengera i na kraju skup promašaj.

Izabrane vesti

Mohamed Sisoko i Maruan Šamak su imena za koja su svi čuli u svetu fudbala. Nisu više tako mladi, ali nisu ni u godinama za penziju. Sisoko ima 31 godinu, a već je preko glave prevalio mnogo toga, igrao za Okser, Valensiju, Liverpul, Juventus, Pari Sen Žermen, Fiorentinu, Levante i kineski Šangaj. Bez kluba je već pola godine i nada se da će pronaći novi angažmana.

Šamak ima 32 godine, posle neuspeha u Arsenalu igreao je za Vest Hem i Kristal Palas koji ga je ovog leta otpustio, pošto nije želeo da produži saradnju.

Dvojica Afrikanaca su celo leto čekali na pravu ponudu, ali je nisu dočekali. I dalje su slobodni u izboru novog kluba, a šansa im se nudi u Birmingemu. Toni Pjulis je pomenuti tandem pozvao na probu i danas su debitovali za VBA u prijateljskom meču protiv indijskog Dinamosa. Sisoko i Šamak su dobili šansu da se izbore za ugovore, ali nije baš krenulo kako su očekivali. Makar što se Šamaka tiče. Marokanac se povredio u 25. minutu utakmice i morao je da napusti teren. Ne baš najbolja prpeoruka za ugovor.

Pre dolaska na probu u VBA, Šamak je bio sfera interesovanja Noriča i Notingem Foresta, o dovođenju Sisoka su razmišljali Monpelje i Marselj, ali konkretne ponude nisu stigle… 

(FOTO: Action images)


tagovi

Vest Bromvič AlbionPremijer ligaMomo SisokoMarun ŠamakEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara