""
""

Montela: Iznenađen sam…

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.12.17. | 20:02

„Mogućnost preuzimanja Sevilje se pojavila iznenada i veoma sam uzbuđen što započinjeem novu avanturu, u velikom klubu, sa predivnim navijačima“, rekao je Italijan

Vinćenco Montela priznaje da nije očekivao da će ovako brzo nakon smene u Milanu doći na klupu Sevilje, ali takođe dodaje da mu je oduvek bila želja da vodi neki klub u inostranstvu.

Izabrane vesti

Popularni Aeroplanino stigao je u Sevilju, ali će biti predstavljen tek u naredna 24 sata jer još uvek nije dogovorio sve detalje oko raskida ugovora sa Rosonerima.
„Srećan sam i iznenađen jer ovo nisam očekivao. Mogućnost preuzimanja Sevilje se pojavila iznenada i veoma sam uzbuđen što započinjeem novu avanturu, u velikom klubu, sa predivnim navijačima“, rekao je Montela.

Nekadašnji golgeter Sampdorije i Rome večeras je stigao u Andaluziju, a pomoćnik će mu biti nekadašnji igrač Juventusa i Sevilje Enco Marseska.
„Bio sam u prilici da igram protiv Sevilje u polufinalu Lige Evrope kao trener Fjorentine i bila je velika borba čuti se sa igračima sa aut-linije, pošto su navijači bili izuzetno glasni. Radoznao sam i entuzijastičan. Uvek sam želeo da se oprobam u inostranstvu“.

Pre samo nekoliko dana Sevilja je otpustila Beriza, a najveći konkurent Monteli bio je Valter Macari. Ipak, izabran je doskorašnji strateg Rosonera.
„To biste morali da pitate klub. Proučavao sam istoriju Sevilje, tu je oduvek bilo mnogo strasti, ali i pravog takmičarskog duha“, rekao je Montela.

Italijan nema previše vremena za upoznavanje sa novim timom, pošto ga već u sredu čeka vatreno krštenje sa Kadizom u Kupu kralja, a onda i gradski derbi sa Betisom na Ramon Sančez Pishuanu.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaPrimeraSeviljaŠpanijaVinčenco Montela

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara