""
""

Može li neko da zaustavi Vićencu?

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.10.17. | 15:43

Dva zanimljiva okršaja u Seriji C

Tri grupe trećeligaškog ranga italijanskog fudbala i tri mesta za direktan plasman u Seriju B. Danas su na programu dva zanimljiva okršaja u grupi B italijanske Serije C, ali se pravi derbi igra na Ćita di Trikoloreu u Ređo Emiliji, gde će domaća Ređana dočekati Vićencu.

Izabrane vesti

Gosti su favoriti jer su jedan od dva tima bez poraza u prvenstvenoj trci, dok je Ređana osvojila samo jedan bod u poslednje tri utakmice. Ekipa Alberta Kolomba ima utakmicu manje od konkurenata za najviši plasman, a sa eventualna tri boda prišao bi na samo bod zaostatka od vodećeg Pordenonea.

Ova dva tima poslednji put su odmerila snage u istom rangu takmičenja u sezoni 2013/2014. Tada je u Ređo Emiliji bilo 2:0 za domaćina, dok je u drugom delu sezone bilo 3:2 za Vićencu. Tokom devedesetih godina dva puta su se sastajali i u Seriji A.

U drugoj utakmici snage će odmeriti Triestina i Fermana. Tu ne treba očekivati veliki broj golova, s obzirom da domaćin nije dobio poslednja četiri meča, a gost dva, dok mrežu protivnika nisu pogodili na poslednje dve utakmice.

SERIJA C (grupa B) – 8. KOLO:

Subota:

Alma – Renate 2:2 (0:1)
Basano – Teramo 1:1 (0:0)
Modena – Albinolefe (odloženo)
Pordenone – Ravena 2:1 (1:1)
Padova – Sudtirol 3:1 (1:1)
FelapiSalo – Mestre 0:0
Sambenedeteze – Santarkanđelo 3:1 (0:0)

Nedelja:
18.30 Ređana – Vićenca
20.30 Triestina – Fermana

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ASerija C

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara