Lingars, Šo, Marsijal i Rašford
Lingars, Šo, Marsijal i Rašford

Murinjo po Junajtedovim asovima: Razmažena deca, nedostaje im... Karakter

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.11.18. | 11:21

Na udaru Luk Šo, Antoni Marsijal, Džesi Lingard i Markus Rašford

Čuven je po tome što ume da uđe u rat sa novinarima baš kako bi zaštitio ekipu, ali izgleda da je Žozeu Murinjo prekipelo na Old trafordu, pa u intervjuu za Univsion (američku TV stanicu usmerenu ka hispano publici) ne štedi kvartet fudbalera Mančester junajteda. Na meti su Luk Šo, Antoni Marsijal, Džesi Lingard i Markus Rašford. Ne zbog kvaliteta – to im ne manjka – već zbog dečačkog karaktera.
Nedostaje im zrelosti. I da budem jasan, kad kažem zrelosti mislim zrelosti na ličnom nivou. Ranije smo imali više muškaraca, bili smo spremniji za život, manje zaštićeni“, počeo je Murinjo.

Danas...
Sada su to razmažena deca. Današnji klinci žive drugačijim životom, u lakšem okruženju, govorim o ljudima oko igrača. Oni im daju previše pažnje, previše izgovora. I onda ljudi mnogo sporije sazrevaju“.

Izabrane vesti

A kuda sve to vodi?
Luk Šo, ima veliki potencijal, ali ne zna da se ponaša. Veliki potencijal, da, potencijal... Govorimo i o Marsijalu, Lingardu, Rašfordu. Mladi, veliki potencijali, ali na kraju dana sve se svodi na reč koju ne mogu da izgovorim, ali je vi ovde mnogo koristite... Karakter, ličnost... Manjka im toga“, poentirao je Portugalac.

Dosta jake Murinjove reči. Nadamo se samo da su istrgnute iz konteksta? Ne liči ovo na Posebnog.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Žoze MurinjoLuk ŠoMarkus RašfordDžesi LingardAntoni Marsijal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara