""
""

Muslinov tim bez prvog golmana i drugog strelca!

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.12.17. | 12:15

Šafhauzen bi ovo trebalo lagano da dobije

Ako vam je kojim slučajem promaklo, imajte na umu da se jedan od fikseva dana krije u drugoj švajcarskoj ligi gde u okviru 18. kola Šafhauzen ukršta koplja sa Vilom.

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:00 3393 ŠVA 2 Schaffhausen - Wil kmb 1&3-5 (-) 2,70

Istina, Šafhauzen igra promenljivo u poslednje vreme, malo pobeđuje, pa onda malo više gubi, ali ako negde ovaj tim ne bi trebalo da prospe bodove, to je svakako protiv poslednjeplasiranog Vila, koji je dosad zabeležio 10 poraza uz gol-razliku 14:27. Šafhauzen mnogo kaska za prvoplasiranim Ksamaksom, ali se sa Servetom bori za drugo mesto. Razdvaja ih svega dva boda.

Šafhauzen je sa preko dva postignuta gola u proseku druga najefikasnija ekipa u dosadašnjem toku sezone, odmah iza Ksamaksa. Domaćin je na 71 odsto mečeva ove sezone igrao 3+. Vil je pak "ponosni vlasnik" druge najgore odbrane, tako da osim keca možete porazmisliti i o golovima. Sve ukazuje da ne bi trebalo da izostanu.

Kada je reč o zdravstvenom biltenu, trener domaćih Boris Smiljanić ne može da računa na drugog strelca ekipe Jasina Mikarija, a ni na još jednog napadača srpskog porekla Marka Dangubića. Gosti su hendikepirani izostankom prvog golmana Noama Baumana i drugog strelca tima Romana Kinasta (suspenzija). Kapiten Vila je Marko Muslin, sin bivšeg selektora Srbije Slavoljuba Muslina.

Inače, u Švajcarskoj su mnogi mečevi, kao i širom Evrope (Đenova - Atalanta u Seriji A, Os - NEC u drugoj holandskoj ligi je pod znakom pitanja, a u nedelju su dva meča u Erediviziji pomerena) odloženi zbog snežnih padavina, pa nije isključeno da slično bude i sa ovim duelom.

ŠVAJCARSKA 2 - 18. KOLO:

Petak

Ksamaks - Vintertur 2:1 (2:1)

Subota

Kijaso - Vaduc 0:1 (0:1)

Ponedeljak

20.00: (1,60) Šafhauzen (3,70) Vil (5,40)

NAPOMENA: Kvote su podlozne promenama

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

bet analizaEvropakladionicasportsko klađenjeŠvajcarska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara