undefined
undefined

Najluđi navijači NBA lige najzad imaju šta da slave

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.05.24. | 02:14

Njujork Niksi pobeđuju, verovali ili ne

Višedecenijska agonija, loši timovi, još lošija uprava... Sve ovo su trpeli navijači Njujork Niksa. Navijači jednog od najslavnijih klubova u svetu sporta sada sebi najzad daju oduška... Čak možda i previše.

Posle velike pobede u prvoj rundi plej-ofa... Njujork Niksi su ponovo relevantni u NBA ligi, možda prvi put još od ere Patrika Juinga, Latrela Sprivela i Alena Hjustona.

Izabrane vesti

Sada neki novi momci na čelu sa Džejlinom Bransonom i Džošom Hartom donose neviđenu euforiju kod navijača Njujorka koji prevazila granice slavlja.

Neki verovatno i granice dobrog ukusa, ali dobro... Sada je došlo njihovo vreme.

Posle eliminacije Filadelfije, na društvenim mrežama izlaze brojni video klipovi reakcija navijača Niksa. Ne zna se koji je luđi.

Idemo redom.


Ono što je možda i najluđa stavka u čitavoj seriji između Njujorka i Filadelfije je činjenica da Niksi imaju neuporedivo više navijača nego Siksersi i to u Filadelfiji. Zbog toga su domaće utakmice protiv Niksa izgledale kao da se igraju u Njujorku.

Vlasnik Filadelfije je to pokušao da spreči odlučujućoj šestoj utakmici kada je zakupio kompletu trubinu. Naravno to je samo naišao na ismevanje navijača iz Njujorka, naročito posle trijufmfa.



tagovi

Njujork NiksNBA ligaEXTRA TIME

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara